Skype Mic Problem

January 20

Skype Mic Problem


Skype kan ge en låg kostnad sätt att upprätthålla röst och ansikte mot ansikte video kontakt med familj och vänner när och fjärran. Mic problem på Skype kan orsaka ljud till vara svårt att höra, hackig eller helt obefintlig, avbryter samtalet. Snabbt identifiera och lösa Skype mic problem kan förbättra upplevelsen av användare på båda sidor av ett Skype-samtal.

Datorljudinställningar Problem

Ljudinställningar problem är en vanlig källa till problem med att använda en mikrofon på Skype. En mikrofon utan ljud foder får endast vara avstängd i datorljudmixer. Låga inspelningsvolymnivåer kan också orsaka ljud att vara smal, medan alltför hög inspelningsljudnivåer kan orsaka distorsion. Inbyggda mikrofoner ofta måste aktiveras innan de aktivt plocka upp ljud.

installations~~POS=TRUNC

Fel i ljudkortet eller mikrofon installationen kan orsaka problem med mikrofonen. En USB-mikrofon behöver rätt drivrutin för att köra ordentligt på systemet. När du ansluter en mikrofon till ett externt ljudkort eller ljudgränssnitt behöver drivrutin för ljudkortet som ska installeras. På interna ljudkort, kan in- och utgångar ser mycket lika. Ansluta mikrofonen till fel jack, som en talare jack eller hörlursuttaget, inte kommer att fungera.

Skype Audio konfigurationsproblem

Även Skype konfigurerar främst sin egen ljud, kan det ställas in för manuell konfiguration, vilket kan resultera i en genomgående hög eller mjuk volym. "Justera mikrofoninställningarna automatiskt" bör kontrolleras för att tillåta Skype för att ställa in mikrofoninställningar för bästa prestanda. En användare bör också se till att rätt mikrofon är vald som ingångsenhet för Skype.

Ljud kvaliteten

Precis som ljudkvalitet en musikinspelning beror på att använda de bästa mikrofoner, är Skypes ljudkvaliteten påverkas också av mikrofonen. Även användningen av programmet inte kräver high-end färdskrivare, chattar svårare att höra en dålig eller trasig mikrofon kan göra röst. Testa ljudet med en alternativ mikrofon bör bidra till att avgöra om mikrofonen i sig är problemet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com