Hur man använder Quickbooks 2007

January 20

Hur man använder Quickbooks 2007


Quickbooks bokföringsprogram, producerad av Intuit, anses ha startat ett litet företag redovisning revolution. Det är lätt att använda gränssnittet får många små företag att ta en stor del av sin redovisning i egna händer och eliminera eller kraftigt minska beroendet av professionella revisorer. Quickbooks 2007 är ännu en förbättring av vilt populär produkt, och många människor i små företag skulle göra klokt i att lära sig hur man använder det.

Instruktioner

1 Börja använda SPCS genom att öppna programvaran och ställa in din företagets fil. Klicka på "Skapa ett nytt bolag fil" och sedan följa vad Intuit kallar intervjun EasyStep. Detta innebär att ge information när du tillfrågas om det av programvaran. Du kommer att bli ombedd att knappa in grundläggande information såsom företagets namn och adress, federal skatt ID #, typ av verksamhet du har, och detaljerna om affärsbankkonton och kreditkort.

2 Navigera mellan de olika skärmarna för att hantera kunder, leverantörer, anställda och rapporter genom att klicka på ikonerna för dem, som ligger högst upp på huvudQuickBooks fönstret.

3 Skapa nya kunder, leverantörer och medarbetare genom att klicka på kommandona "Skapa ny kund", "Skapa ny Vendor" och "Skapa ny anställd" respektive. Kunden center, leverantör centrum och anställd center sätts upp med ett enhetligt format, så du lär dig en uppgift kommer förmodligen tillämpas på andra också.

4 Lägg de produkter och tjänster som ditt företag säljer genom att klicka på menyalternativet märkt "lista" högst upp i något av fönstren, och välj sedan "objekt." Ett objekt öppnas. Välj "Redigera" och sedan "New Item." Ett fönster öppnas där du kan ange specifik information om objektet. Lägga till dessa poster kan du senare lägga dem till fakturor eller offerter med bara ett klick med musen.

5 Klicka på de märkta ikoner i varje fönster för att göra uppgifter som att skapa fakturor, ta emot betalningar och betala räkningar. De flesta all redovisning jobb är en fråga om att klicka på en lätt identifieras knapp eller menyalternativ, och sedan följa anvisningarna som visas.

6 Klicka på "Rapporter Center" ikonen för att få tillgång till en mängd olika rapporter, diagram och grafer som SPCS samman från data från alla transaktioner som du har angett. Du kan använda samma peka-och-klicka-metoden för att filtrera data för att skapa rapporter som passar dina behov.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com