Hur man väljer en Badoo profil Adress

April 4

Om du gillar att träffa nya människor över hela världen eller i ditt område, då Badoo är rätt community för dig. Badoo är en online community som först lanserades 2006. Du kan dela foton, ladda upp videoklipp, främja dig själv och dela ditt liv för andra medlemmar på Badoo. Den bästa funktionen är att du har kontroll över din målgrupp.

Instruktioner

1 Vet att du måste vara 18 år gammal. Detta är för din egen säkerhet eftersom det kan finnas en del material på Badoo som inte är lämplig för personer som är minderåriga.

2 Bestäm vilken e-postadress som du vill använda. Välj en adress som är giltig - kommer din e-postadress vara din profiladress på Badoo.

3 Fyll i registreringsformuläret. Formuläret kommer att be om din e-postadress, ett lösenord för Badoo som måste vara minst fem tecken långt, ditt förnamn, ditt efternamn, kön, födelsedatum och plats.

4 Läs "Användarvillkor" avsnittet. Det är viktigt att du bekantar dig med de regler och förordningar. Badoo förbehåller sig rätten att ändra något material som de känner kränker deras villkor när som helst.

5 Verifiera din e-postadress. Ett e-postmeddelande skickas till den adress du angav när du klickar på "Bli medlem". Badoo kommer att skicka en länk i e-post som kommer att bekräfta din information. När verifieringen är klar, är du medlem i Badoo.

Tips

  • Lämna aldrig ut dina personuppgifter till någon som du inte vet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com