Hur man installerar en ljudenhet för Windows Vista

April 1

Lägga högtalare till en dator gör med hjälp av en dator roligare. Merparten av tiden när du lägger ett ljudkort, kommer operativsystemet Windows automatiskt ställa in alla nödvändiga delar av datorn, så att högtalarna fungerar direkt. Beroende på dina inställningar och vilken typ av ljudenhet som du lägger till, kan det ta lite mer arbete att få högtalarna och fungerar i Windows.

Instruktioner

1 Stäng av datorn. För att göra några fysiska tillägg eller borttagningar från datorn, måste den stängas av först.

2 Öppna fallet och installera den nya ljudkortet. Skjut in kortet i ett öppet spår och se till att fästa den försiktigt med skruvarna för att hålla kortet på plats. När du är klar, lägga locket tillbaka på fallet och slå på datorn igen.

3 Öppna "Kontrollpanelen" på din Vista system. Detta är vanligtvis hittas på huvudmenyn genom "Start" -knappen på skärmen. Detta kommer att öppna ett nytt fönster med din kontrollpanel alternativ.

4 I "Sök" rutan i övre högra hörnet, typ "Guiden Lägg till maskinvara" och tryck på "Enter". Detta kommer att ge dig en länk till guiden som gör att du kan lägga till ditt nya ljudkort om det inte läggs till automatiskt av Windows Vista.

5 Klicka på länken för att installera äldre enheter med "Lägg Guiden." Detta kommer att starta ett nytt fönster som kommer att intensifiera dig genom processen där datorn kommer att söka efter din nya enhet och ber dig ytterligare frågor om enheten, om systemet behöver det. I de flesta fall kommer operativsystemet Windows installera enheten vid behov, men om inte, kommer detta tillägg enheten.

6 Koppla in dina högtalare och börja njuta av ljud med din dator. Se till att dina högtalare är anslutna till rätt hål på ljudkortet (vanligtvis svarta). Om du ansluter dina högtalare till mikrofonporten, kommer de inte att fungera.

Tips

  • Kontrollera alltid dina volyminställningar först om högtalarna inte gör någon sound.Be noga med att kontrollera volymen ratten på högtalarna och volyminställningen i Windows.
  • Inte öppna datorn fallet när datorn är igång.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com