Hur man bygger din bärbara datorns tangentbord

June 13

Hur man bygger din bärbara datorns tangentbord


Om du har en bärbar dator med några trasiga eller saknade nycklar, kanske du tänker att den enda lösningen är att ta den till verkstaden och har tangentbordet bytas ut. Du kan även tänka på att köpa en ny bärbar dator. Det finns inget behov av sådana drastiska åtgärder eftersom du kan ersätta dessa på tangentbordet själv. Du kan bygga din laptop tangentbord även om du inte vet mycket om datorer.

Instruktioner

1 Stäng av din bärbara dator, koppla ur strömkabeln och ta ut batteriet ur facket på undersidan av datorn.

2 Öppna bildskärmen så att du har full tillgång till tangentbordet. Har alla ersättningsnycklar du har köpt hands.

3 Lyft avbruten nyckel upp så att du tittar in i botten av den och använda pincett eller spetsen av en platt skruvmejsel för att smälla plast gångjärn ur datorns undersida. Vissa knappar kommer också att ha en gummifjäder inuti nyckeln och det kommer också att behöva komma ut.

4 Montera plastgångjärnet över den tomma nyckeln utrymme, att se till att plastkrokar i gångjärnet ansluta säkert med metallflikarna som sticker ut från den speciella nyckeln uttag.

5 Montera gummifjädern i mitten av de viktigaste utrymme, om tangentbordet använder gummifjädrar i sina nycklar.

6 Montera kilen över gångjärnet och våren. Tryck ner försiktigt tills den snäpper på plats. Upprepa processen med några andra tangenter som behöver bytas ut.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com