Hur man använder fotnoter i Word 2007

March 2

Hur man använder fotnoter i Word 2007


Word 2007 kan användarna bland annat typ dokument, göra tabeller och skapa ordkonst. Word 2007 kan även människor använder fotnoter och slutkommentarer i sina dokument. Dessa typer av anteckningar hjälpa till att effektivisera dokumentet genom att gruppera referenser tillsammans utan att störa flödet av sidan. De är ganska lätt att använda och bara ta ett par rör på musen.

Instruktioner

Grundläggande

1 Skriv vad du behöver tills du vill infoga en fotnot i texten.

2 Klicka på fliken "Referenser" längst upp på skärmen.

3 Bläddra till den andra uppsättningen av punkter som anges ovan, där det står "Fotnoter" och klicka på "Infoga fotnot." Ordet kommer att hänvisa dig till botten av sidan, där du kan sätta den information som behövs för dokumentet.

4 Klicka tillbaka på den plats där du vill skriva och fortsätta skriva.

5 Upprepa processen vid behov.

förändrade Sektioner

6 Flytta musen över avsnittet "Fotnoter". Detta är lägre än där du klickade för att infoga fotnoten. Till höger om ordet "Fotnoter," det finns en liten pil som pekar på det nedre högra hörnet av dokumentet.

7 Klicka på den lilla pilen. Ett fönster kommer att dyka upp med val som du kan göra för dina fotnoter, inklusive en övergång från siffror till romerska siffror och där du vill att dina fotnoter ska placeras.

8 Gör nödvändiga ändringar i fotnoter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com