Det bästa sättet att använda MTS filer i Premiere

July 19

Det bästa sättet att använda MTS filer i Premiere


MTS är en filtyp som används för HD-videokamera format AVCHD, som står för Advanced Video Codec High Definition. Normalt är detta formatet vid inspelning bilder på en Panasonic eller Sony HD-videokamera. Om du vill använda MTS filer i din nästa Adobe Premiere projekt, att få dem att importera korrekt kan kräva några extra steg, beroende på vilken version av Premiere som du använder.

Version

När det gäller att MTS filer och Adobe Premiere, som arbetar med dem på en tidslinje är inte problemet; det blir dem till Premiere som kan vara en utmaning. Varje kameratillverkare har sina egna tillägg och filformat, och det är mycket begärt av programvara beslutsfattare att vara beredd att hantera alla dessa format. Som sådan var Premiere inte utrustade för att native hantera AVCHD-formatet till frisläppandet av Adobe CS4. Således, om du har en tidigare version av Premiere, du är inte riktigt redo att importera och redigera det filformatet. Om du har CS4 eller senare, bör du inte ha några problem kodning och arbeta med MTS filer i Premiere, precis som alla andra typer av videofiler.

STICKPROPP

Om du använder en version av Premiere som kom före CS4, måste du installera programvara från tredje part för att arbeta med AVCHD-format och dess MTS filer. Ett alternativ är att installera en hög hastighet bearbetning plug-in som gör att du kan koda videofiler och koda dem snabbare än datorns processor kan. Elementärt Accelerator är utformad för AVCHD video hantering i Adobe Premiere.

video Converter

Ett annat alternativ för att arbeta med dessa MTS filer - om du arbetar med en äldre version av Premiere - är att omvandla dem till ett annat filformat innan du koda dem i din videoredigerare. Ett antal online video omvandlare tillhandahålla denna tjänst, men du kan förlora en del kvalitet med konverteringen. Se Resurser för fri programvara alternativ. Helt enkelt ladda ner gratis program som du väljer, följ instruktionerna för att tala om för programmet som MTS fil du vill konvertera och välj sedan den typ av filformat du vill konvertera till.

Testversion

Om du försöker en nyare version av Adobe Creative Suite och du fortfarande inte kan få dina MTS filer att arbeta, kan det finnas mycket goda skäl för detta. Enligt Adobe, testversioner av Premiere - inklusive CS5 och 5,5 - inkluderar inte import funktioner för ett antal filformat, inklusive AVCHD. Du måste uppgradera till den fulla versionen för att arbeta med AVCHD.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com