Lägga till en bärbar dator till My Online Provider

April 3

Lägga till en bärbar dator till My Online Provider


Bärbara datorer är bärbara enheter som kan hjälpa oss att hålla jämna steg med vår underhållning, skola eller arbete. Du kan behöva Internet för en del av detta. Även om detta är sällsynt, kan online leverantörer begränsa antalet datorer som kan vara i ett nätverk eller kräver specifik information från den bärbara datorn för att aktivera Internettjänst. För det mesta du kan lägga till en bärbar dator till din online-leverantör själv utan att behöva kontakta dem för stöd.

Instruktioner

1 Försök att ansluta den bärbara datorn till routern via Ethernet-kabel. Den bärbara datorn kan automatiskt registrera sig med Internetleverantören och kunna ansluta till Internet.

2 Gå till en trådlös anslutning från din online-leverantör om du inte vill använda en Ethernet-kabel. På skrivbordet i Windows, leta efter en bild av två dataterminaler i statusfältet åt höger.

3 Högerklicka på datorterminalen ikoner och välj "Visa trådlösa anslutningar." Du bör kunna se ditt trådlösa nätverk som du namngav när du konfigurerar din router / modem. Klicka på nätverket och datorn kommer automatiskt konfigurera sig själv för att ansluta till online-leverantör.

4 Kontakta din Internet-leverantör. Ibland din online-leverantör kan kräva ditt serienummer eller annan relevant information från din dator för att registrera det. Den tekniska supportavdelning är vanligtvis som du kommer att behöva kontakta. Bara kontakta din leverantör om de andra metoderna inte fungerar.

5 Bestämma antalet datorer som kan läggas till din online-nätverk. Kontakta din mobiloperatör direkt ta reda på om det finns några begränsningar för antalet datorer som du kan lägga till ditt nätverk. Till exempel, från och med 2010, erbjuder Sprint en mini-Wi-Fi-nätverk med upp till fem datorer som ska anslutas. Ta bort alla datorer som du inte längre vill använda och ersätta en med den nya laptop du kommer att lägga. I Windows, kan du ta bort en dator eller enhet från din anslutning genom att högerklicka på datorterminalen ikonerna i statusfältet och klicka på "inaktivera trådlöst nätverk."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com