Hur man gör väl på "Sim City 4: Deluxe Edition"

March 6

"Sim City 4" är ett dataspel som finns för både Mac och PC operativsystem. Den "Sim City" har funnits sedan 1989, förbättras i grafisk kvalitet och spelbarhet med varje ny utgåva. "Sim City 4" erbjuder spelarna chansen att skapa och styra en hel stad för sig själva samtidigt som ansvarar för varje aspekt av att driva en stad. Bygga hus, skolor och se dina invånare är helt nöjda och innehåll. Du kan styra naturkatastrofer samt andra predikament som efterliknar det dagliga livet.

Instruktioner

1 Bygg upp din Sim City med viktiga byggnader och förnödenheter innan du lägger bekvämligheter och nöjesställen. Du kan tjäna mest pengar för din stad genom beskattning, så har fler invånare i din stad innan du lägger arenor kommer att säkerställa högre totala vinster och en ökning av skatt.

2 Öka din övergripande betyg som borgmästare genom att hålla hela din stad fri från föroreningar, sänker brottsligheten, minska trafikfrågor, lägga parker, skolor och sjukhus och samtidigt sänka skattesatserna för dina invånare. Ju fler bränder du förhindra uppstår i din stad, desto högre kommer din övergripande betyg Mayor vara.

3 Lägg till träd och dekorationer kring din bostads och skolområden för att locka invånare och familjer att bo i din stad. Lägg dekorationer mellan byggnader och andra utrymmen som inte är tillräckligt stor för andra byggnader. Detta kommer att bidra till att öka din stadens övergripande betyg och popularitet samt önskvärda för potentiella invånare.

4 Bygga tillräckligt med vägar som är tillgängliga för alla dina stadens invånare. Anslut dem till bostäder och arbetsplatser för att förhindra tillgänglighetsfrågor. Skapa en tillräcklig mängd av vägar för att säkerställa mindre trafikstockningar och pendling frågor.

5 Zon dina områden ordentligt. Skapa stora kommersiella områden och stora bostadsområden i separata utrymmen i din stad. Detta kommer att minska trafiken och trafikstockningar för att hjälpa till med utjämning av gemenskap och reser med transport. Placera "Industry" zoner längre bort från din huvudsakliga staden för att hjälpa till med att minska föroreningarna.

6 Använd fusk om du vill att omedelbart få pengar och annan särbehandling i spelet. Tryck på "Ctrl" + "X" samtidigt under spelets gång för att få fram fuska bar, där du matar in fuskkoder. För att låsa upp alla spel belöningar, typ "du inte förtjänar detta" och tryck på "Enter" i fuskrutan. I fuska skriver "moneyeo" och håll "Shift" på tangentbordet. Tryck på "Enter" och uppåtpilen på tangentbordet växelvis för att öka dina pengar genom att $ 10.000.000 simdaler ( "Sim" City pengar) varje gång de båda pressade.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com