Hur hittar man den drivrutiner för Windows Media Player 11

November 13

Windows Media Player 11 har ett programpaket installationsprogram som utformats speciellt för installation på datorer. Alla drivrutiner "filer komprimeras till en körbar fil, och kan inte dras ut för att individuellt ladda ner och användning. Så skulle ladda ner hela programvarupaketet installations vara det bästa sättet att hitta den Windows Media Player 11 drivrutin du letar efter. Gamla Apps webbplats hus officiella nedladdningar för äldre programvara, till exempel Windows Media Player 11.

Instruktioner

1 Gå till gamla Apps webbsidan för Windows Media Player 11. (se Resurser.)

2 Rulla ned till de tillgängliga programpaket installatörer för Windows Media Player.

3 Dubbelklicka på hyperlänken som läser "Windows Media Player 11 (Final)."

4 Klicka på "Download" i högra delen av skärmen när Windows Media Player 11 (Final) omladdningar. Länken för den körbara filen kommer att vara tillgänglig under Nedladdningar Krav avsnittet System.

5 Klicka tillgängliga hämta hyperlänken igen under Krav avsnittet System. Klicka sedan på "Spara" i Hämta rutan. Windows Media Player 11 förare kommer att lagras på hårddisken i form av en körbar fil.

6 Kör Windows Media Player 11 körbar fil för att installera drivrutinerna till datorn.

Tips

  • Windows Media Player 11 har utformats för Windows XP. Om du arbetar på en senare version av operativsystemet Windows ger avsnittet Resurs en länk för att uppdatera programvaran för Windows Vista.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com