Hur man skickar ett MMS till e-post

June 17

Ett multimediemeddelande är ett meddelande som innehåller video eller ljud, till exempel en video eller en bild med ljud bifogade, förutom text. MMS är standard i e-post och mobiltelefon teknik. Du kan skicka ett MMS-meddelande till en e-postadress från din dator. Du kan också ha ett MMS lagras på din mobiltelefon och skicka den via textmeddelanden från telefonen till en annan telefon. Med en telefon som tillåter e-post tillgång, kan du även skicka ett MMS till en dator via e-post.

Instruktioner

1 Spara MMS till din mobiltelefon om du vill skicka den därifrån. Beroende på din mobiltelefon, kommer du klickar på "Spara" eller "Spara" eller "Skicka till" för att spara meddelandet. När det sparas, klicka på "Skicka" och sedan "Skicka som e-post" om du har det alternativet. Mata in e-postadressen du vill skicka MMS till och klicka på "Skicka".

2 Spara MMS på datorns skrivbord för att skicka det som ett e-postmeddelande till en annan e-postkonto. Öppna ditt e-postprogram. Komponera ett nytt e-postmeddelande till mottagaren. Klicka på "Bilagor". Bläddra igenom din dator tills du hittar MMS för att fästa. Klicka på "Anslut" och sedan "Skicka" för att skicka det.

3 Skicka ett MMS du har fått i ett e-postmeddelande till en annan e-postadress genom att klicka på meddelandet och välja "Framåt". Mata in e-postadress du vill att meddelandet att gå till. Om du har möjlighet i ditt e-postprogram, välj "Inkludera bilagor." Om du inte har möjlighet, kommer den bifogade filen ska ingå. Klicka på "Skicka" för att skicka meddelandet. Ett multimediameddelande kan vara ett WMP, en MP3, en AVI, en MOV, en MP4 eller MPG.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com