Hur att begära en kvitto

June 20

Om du vill veta när andra människor får och öppna din e-post, kan du begära en kvitto. En återgång kvitto är ett e-postmeddelande du får när mottagaren öppnar e-postmeddelandet.

Instruktioner

1 Välj "Verktyg" från den nya meddelandemenyn för att begära ett kvitto i Outlook Express 6. Innan du skickar ett enskilt e-postmeddelande som du vill ha ett kvitto, kontrollera "Begär läskvitto" rutan. Du kan också ställa in Outlook Express för att ge dig ett kvitto för alla meddelanden som skickas, utan att begära en varje gång. För att göra detta, välj "Alternativ" i menyn Verktyg och gå till fliken "intäkter". Kontrollera "Begär läskvitto för alla meddelanden som skickas" och klicka på OK.

2 Klicka på "RR" knappen längst upp i meddelanderutan där du skriver ditt meddelande när du använder Eudora. Om du vill begära en kvitto för varje utgående meddelande, gå till Inställningar och markera det här alternativet.

3 Gå till Verktyg-menyn i Entourage 2004 och välj "Konton" från rullgardinsmenyn. Under "Mail", välj det konto du vill ha en återgång kvitto från och dubbelklick. Detta tar upp "Edit Account" rutan. Klicka på fliken "Alternativ". Hitta "Ytterligare rubriker" under "Meddelandealternativ." Under "Header" typ "Disposition-Notification-To" och din e-postadress.

Tips

  • Om du hittar "Begär kvitto" alternativet nedtonat i Outlook Express 6, försök att slå på "Secure Receipts" alternativet. Gå till "Verktyg" och sedan "Alternativ". Klicka på fliken "intäkter" och sedan kontrollera "Säkra intäkter" rutan för att komma in i menyn.
  • Tänk på att detta är en begäran och mottagaren har möjlighet att säga ja eller nej till din förfrågan. De kan också ha möjlighet att skicka ett kvitto nu, senare eller aldrig.
  • Returkvitton är inte ett alternativ i Entourage 2008, men du kan prenumerera på en avgiftsbelagd tjänst som ger e-returkvitton.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com