Hur ta emot samtal när du är online

February 28

Hur ta emot samtal när du är online


Internet-telefoner representerar sann teknik. De ansluter miljontals användare över vidsträckta nätverk. Från chatplattformar P2P format, online samtal används i stor utsträckning. De är också en kostnadseffektiv lösning för friendly ringer planer. Du kan även öka Internetsamtal med ett antal automatiska funktioner. Det är enkelt att ta emot online-samtal. För att komma igång behöver du ett par artiklar.

Instruktioner

1 Hur ta emot samtal när du är online

Online samtal är allmänt används och mycket populär.

Starta din Internet eller USB-telefon programvara. Komma åt samtal avsnittet inkommande. Justera inställningarna och välj ett öppet format - ger detta dig att ta emot nationella och internationella samtal. Den väljer både online och offline köpoptioner. Detta gör det möjligt att ta emot samtal medan nätet. Det uppmanar också som ringer att lämna ett meddelande när du är otillgänglig. Granska konfigurationen och göra några ändringar. Om allt ser bra ut, spara inställningarna och gå vidare till nästa steg.

2 Hur ta emot samtal när du är online

Förbättra dina online samtal med automatiska funktioner.

Tillgång till automatiska funktioner som vidarekoppling, röststyrning eller nummerpresentation. Alternativen är utformade för att förenkla online samtal, och de kan också förhindra marknadsföring eller oönskade samtal. Om automatisering inte tilltalar dig, helt enkelt välja manuell inställning. När du har gjort detta, granska online samtalsinställningar. Om allt ser bra ut, tryck på "Spara" och gå vidare till det sista steget.

3 Hur ta emot samtal när du är online

Online samtal använder avancerad teknik.

Tryck på "Klar" -knappen och du kan nu ta emot samtal när du är online. För att testa programvaran, ringa ett samtal från en vanlig telefon. Se till att du slår rätt nummer och bekräfta programvarans funktionalitet. Om du behöver göra ytterligare ändringar, upprepa steg för att uppnå önskat resultat. Du kan även använda ett headset eller mikrofon för att besvara inkommande samtal.

Tips

  • Spara alltid alla dina inställningar.
  • Förstagångsanvändare bör följa varje instruktion noggrant.
  • Se till att du har tillräckligt med minne för att underlätta Internet telefonens programvara.
  • Om du använder en USB-telefon, se till att du har en ledig port.
  • Eftersom dessa samtal görs via Internet, kan en tredje part att kunna spela in dem.
  • Undvik besvara samtal från oidentifierade nummer.
  • Vissa Internet-telefoner kan komma i konflikt med antivirusprogram.
  • Försök att inte ge ut för mycket personlig information när du tar emot samtal.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com