Hur man tar bort Trojan BMH

April 1

Datorvirus kan utlösa förödelse på kort och lång sikt operativa funktion alla Windows-baserad dator. Virus glida ofta oupptäckt och äventyra antingen hela systemet eller specifika tillämpningar, och radera filer, stjäla din information eller utföra andra skadliga aktiviteter som försämrar datorns prestanda eller påverkar ditt privatliv. Den trojanska BMH virus är ett sådant virus som har visat sig vara svårt för användarna att ta bort på egen hand.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och logga in på www.geekstogo.com/forum/WinpFind3-t182187.html. Ladda ner WinPFind3u.exe programmet. Detta program ger dig möjlighet att extrahera skadade filer som är associerade med den trojanska BMH. En mapp på skrivbordet kommer att visas vid namn WinPFind3u.exe.

2 Välj WinPFind3u.exe filen på skrivbordet. När den öppnas, välj "filer som skapats inom" och ställ in klickern till 30 dagar. Även ställa in "filer som har ändrats inom" grupp till 30 dagar också. Välj "File String Search" plats och välj "Icke-Microsoft" filer och program. Detta kommer att ställa in programmet för att hitta och utvinna den trojanska BMH virus.

3 Klicka på "Kör Scan" -knappen som visas i verktygsfältet. När programmet har skannat datorn, kommer Anteckningar öppnas automatiskt med korrupta filer som redan lastas på skriptet. Även i Anteckningar, gå upp till menyraden och välj "Format". Om radbrytning används, avaktivera det.

4 Ta bort filer som extraheras, och du bör vara fri från trojanska BMH.

Om det inte fungerar, ladda ner ATF Cleaner (www.atribune.org/ccount/click.php?id=1), som automatiskt kommer att hitta och utvinna endast skadade filer. Det finns också flera online teknisk hjälp forum som svarar liknande frågor om städa upp efter trojanska virus. Några av dessa forum läggs nedan i avsnittet Resurser.

5 Omstart i felsäkert läge för att skanna din dator igen med antivirusprogrammet för att se om du har helt bort allt som är associerad med den trojanska BMH eller blivit skadad av den. För att komma åt felsäkert läge, håll "F8" tangenten medan datorn startas. Detta kommer att ta dig till menyn Avancerade alternativ för Windows. Använd piltangenterna för att välja "Felsäkert läge" och tryck sedan på "Enter".

6 Öppna en av många online-virussökning program för dubbel- och trippelkolla din dator. SilentRunners, vilket är en kraftfull antivirusprogrammet. Andra kan hittas på http://housecall.trendmicro.com och www.pandasoftware.com/products/activescan.htm.

Tips

  • Om du använder mer än ett antivirusprogram som ger realtidsskydd, kan du vara onödigt att utsätta datorn för virus hot, nedgången och korruption.
  • Webbplatser med sexuellt innehåll eller spel kan vara två av de största källorna till virus.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com