Hur installerar jag Windows XP på en Toshiba laptop?

December 15

Om du nyligen installerat en ny hårddisk på din Toshiba laptop, eller helt enkelt vill rensa ut din nuvarande hårddisk, måste du formatera om datorn och installera om operativsystemet. Windows XP, som infördes 2001, är ett av de mest använda operativsystem och med augusti 2010.

Instruktioner

1 Sätt in Windows XP-installationsskivan i din Toshiba optiska enhet. Starta om datorn.

2 Tryck på mellanslagstangenten när du uppmanas att "Tryck på valfri tangent för att starta från cd-skiva."

3 Tryck på "Enter" på "Välkommen till installationsprogrammet" menyn. Läs licensavtalet Windows och tryck på "F8" för att godkänna villkoren.

4 Tryck på "Enter" för att välja opartitionerat Space alternativet. Tryck på "Enter" för att Formatera partitionen med filsystemet NTFS. Programmet tar bort och formatera hårddisken för att förbereda för Windows XP-installationen. Datorn startas om efter formateringen.

5 Klicka på "Nästa" på dialogrutan Nationella inställningar och språk att acceptera standardinställningarna. Ange ditt namn och organisation vid Anpassa programvaran prompt. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

6 Ange 25 tecken långa produktnyckeln. Klicka på "Nästa". Ange ett datornamn som du väljer att identifiera datorn om den är ansluten till ett nätverk. Skriv ett administratörslösenord. Klicka på "Nästa".

7 Ange inställningarna för datum och tid. Klicka på "Nästa". Fortsätt att välja "Nästa" på följande två skärmar. Windows XP kommer konfigurera datorn. Din bärbara dator kommer att starta automatiskt när installationen är klar.

Tips

  • Anslut till Internet för att verifiera ditt exemplar av Windows XP, som ger dig tillgång till gratis nedladdningar från Microsoft Download Center.
  • Innan du installerar Windows XP, säkerhetskopiera dina datafiler. Installationsprocessen kommer att formatera hårddisken, radera alla data.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com