Hur man bränner en ljud-CD till ISO

December 12

Hur man bränner en ljud-CD till ISO


En ISO-fil är en exakt kopia av en CD-skiva, lagras i ett okomprimerat filformat. ISO-filen kan fungera som en mall för att skapa nya läkemedelskandidater. Det är möjligt att konvertera alla format CD eller DVD i en ISO-fil. Både mångsidig och bärbar, är ISO-format ett bra sätt att skapa säkerhetskopior av CD-skivor. Detta ger ett alternativ till den typiska metoden för att skapa MP3-filer från en ljud-CD. Nästan varje vanliga skivkopieringsprogram kan skapa ISO-filer.

Instruktioner

1 Sätt in ljud-CD i datorns enhet. Om autostart är aktiv i Windows, håll "Shift" tangenten medan du sätter i skivan för att förhindra förare kopieringsförebyggande från laddas i systemet.

2 Öppna skiv kopiering programvara. Populära program inkluderar Nero, Roxio och CDBurnerXP. Alla dessa program har liknande funktioner och kan skapa ISO-filer från en skiva.

3 Välj programmets möjlighet att skapa en ISO-fil. Programmen sätta ofta detta alternativ under "Kopiera skiva" i menyn.

4 Välj ett namn för ISO-filen och plats att spara filen. Klicka på "Börja" för att starta kopiera ljud-CD till ISO-bildfil. Processen kan ta några minuter att slutföra, beroende på hastigheten på enheten som används för att läsa ljud-CD.

Tips

  • I stället för att bränna en ny CD från ISO-avbild, är det möjligt att lyssna på ljud-CD direkt från ISO-filen. Använd en virtuell enhet monterings verktyg, såsom Daemon Tools, att montera ISO-filen till en virtuell CD-enhet. Datorn kan läsa ljud-CD från denna virtuell enhet utan att behöva bränna ISO-filen till en CD.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com