Hur man skapar en personlig mapp i Outlook 2007

April 25

Skapa en personlig mapp i Outlook 2007 är lätt och smart om du får en hel del e-post och tenderar att arkivera dem ofta. En personlig mapp kan du skapa en lokal säkerhetskopia till ett USB-minne eller en skiva. Meddelanden i personliga mappar inte räknas in i din gräns för Exchange-servrar, så att du kan hålla viktiga e-postmeddelanden utan att behöva oroa överskrider din gräns. Var noga med att säkerhetskopiera dina personliga mappar regelbundet sedan e-postmeddelanden de innehåller kommer inte att lagras på Exchange.

Instruktioner

1 Öppna Outlook 2007 med "Start" -menyn eller en genväg på skrivbordet. Klicka på "Kontoinställningar" i Verktyg-menyn. Öppna "datafiler" längst upp i fönstret.

2 Klicka på "Lägg till" knappen längst till vänster i fönstret. Klicka på den första alternativet märkt "Office Outlook personliga mappar File" för att välja det. Klicka på "OK."

3 Navigera till den plats på hårddisken där du vill spara filen. Skriv in ett namn i "Filnamn" fältet. Detta namn används endast för namnet på mappen, inte mappnamn själva filen. Klicka på "OK."

4 Ange ett namn för mappen i fältet. Ange ett lösenord om du vill lösenordsskydda mappen. Klicka på "OK" när du är klar.

5 Klicka på "Close". Den personliga mappen visas till höger i fönstret Outlook i avsnittet e-postmappar. Upprepa processen för att skapa ytterligare personliga mappar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com