Hur man använder Black Bean Sauce

January 24

Svarta bönor sås är en läcker mörk sås med asiatiska rötter som du kan använda för att krydda upp dina rätter. Det är ofta gjorda av svarta bönor, kycklingbuljong, vitlök, chilipeppar och andra örter och kryddor. Lära sig att använda svarta bönor sås för att göra din lunch eller middag en glädje att njuta av. Gör gott och förvara den så att du kan använda den på efterfrågan.

Instruktioner

1 Häll din varma svarta bönor sås över en kokta saftiga kycklingbröst för att ge det en mer kryddig smak. Du kan också laga bakade kycklingklubbor och häll såsen över dem om fem minuter innan du tar bort dem ur ugnen för en underbar kyckling skålen.

2 Lägg till svarta bönor sås över alla ris delar av dina måltider. Svarta bönor sås har den perfekta mängden tjocklek för att vända vanligt vitt ris i en mycket mer intressant sida skålen.

3 Saute din svarta bönor sås med asiatiska mjuka nudlar (ris eller vete). Lägg Woka grönsaker som minimajs, paprika och broccoli för att göra en hälsosam måltid.

4 Tjockna din svarta bönor sås genom tillsats av ca tre eller fyra mer matskedar svarta bönor till ditt recept. Använd såsen som ett dopp för nästa fest. Ihop svarta bönor dopp med scoopable tortilla chips.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com