Hur man tråd en bärbara dator nätadapter

July 6

Hur man tråd en bärbara dator nätadapter


Laptop nätaggregat vanligtvis inte har någon dragavlastning byggt på som ansluts till nätström. Som ett resultat, kan strömkabeln som ansluter till nätkontakten blir sliten och koppla över tiden. Snarare än att köpa en ny strömkälla för den bärbara datorn, kan du reparera den genom att fästa en ny nätkontakten.

Instruktioner

1 Klippa av den skadade delen i slutet av kabeln med hjälp av trådskalningsverktyg.

2 Ta tre inches av plastjacka från slutet av den skadade kabeln.

3 Ta en halv tum bit av plasthölje från slutet av var och en av de tre trådarna i slutet av nätsladden, och sedan vrida i slutet av varje för att hålla koppartrådarna tillsammans.

4 Skruva loss locket från ersättningskontakten. Dra kabeln genom locket ersättningskontakten.

5 Lossa skruvarna placerade på terminalerna för att ersätta kontakten. Placera den vita kabeln som sträcker sig från nätkabeln på silver terminal ersättningskontakten mellan terminalen och skruven. Vrid skruven medan du trycker på koppartråd på terminalen tills tråden är säkrad.

6 Placera den svarta kabeln som sträcker sig från nätkabeln på guld eller mässing terminal ersättningskontakten mellan terminalen och skruven. Dra åt skruven samtidigt som det bekräftas att koppartråden är i kontakt med terminalen tills tråden är fäst.

7 Placera den gröna tråd som sträcker sig från nätkabeln på den gröna terminalen av ersättnings kontakten mellan skruven och terminalen. Dra åt skruven tills kabeln sitter fast ordentligt och kontrollera att tråden är i fast kontakt med terminalen.

8 Fäst kontakten locket och rikta in skruvhålen och dra åt skruvarna på huset för att säkra pluggen på plats.

Tips

  • Säkerställa att koppartrådarna inte är i kontakt med varandra inuti pluggen för att undvika en kortslutning och möjlig skada.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com