Microsoft OneNote Tips

September 11

Microsoft OneNote är tänkt att användas som en digital anteckningsbok, där du kan lagra alla dina idéer, bilder, video, ljud, forskning och text. Till skillnad från en anteckningsblock, låter OneNote du spara olika typer av media så att du har lätt tillgång till allt senare. Om du är ny till OneNote, leka med mjukvaran är ett perfekt sätt att bli mer bekväm med kommandon och funktioner. Dessutom finns det några inte så uppenbara sätt att få ut det mesta av programvaran.

Skriva anteckningar

När du tar en anteckning att placera i ett visst anteckningsbok, kan du fånga en hel skärm för att sätta istället för att använda specifika bilder och text. Genom att klicka på "Infoga" och sedan "Screen urklipps" du kan dra en rektangulär låda runt en webbplats eller annan sida som skall införas i den bärbara datorn snabbt. Du kan också hålla reda på objekt i en att göra-lista mode att vända OneNote till en ultimat planerare. Högerklicka objekt för att markera dem så fullständigt, sedan visa endast ofullständiga uppgifter genom att klicka på "Not Taggar Sammanfattning" och sedan "Visa endast okontrollerade objekt."

Letar bärbara datorer

Sökfunktionen gör det lätt att hitta sparade media på en viss sida eller över alla dina bärbara datorer sparas i OneNote. För att söka alla dina anteckningsböcker, fyll i ditt sökord i sökfältet på den högra panelen; denna typ av sökning skannar alla dina sparade anteckningar och anteckningsböcker, letar efter något som innehåller ordet från ett filnamn, bildtext eller not. Att söka den aktuella bärbara sidan bara genom att trycka på "Ctrl" och "Delete" samtidigt och sedan ange ditt term.

Hyper Text och information

Hyperlänkar från en webbplats i OneNote liknar hyperlänkar i andra Microsoft-program. Genom att kopiera webbadressen, kan du klicka på hyperlänken knappen - skildras som en värld med en kedja - och ange webbadressen som ett textblock. OneNote kan du även hyperlänk mellan bärbara datorer så att du alltid har enkel tillgång till forskning och idéer. Öppna sidan du vill länka till och sedan högerklicka på "Page" -fliken. Välj "" Kopiera hyperlänk till sidan. " Navigera till den nya sidan där du vill att hyperlänken och klistra in den på plats.

delnings~~POS=TRUNC bärbara datorer

Om du har tillbringat tid att finslipa det övergripande utseendet på din bärbara dator, vill du inte att förlora formatering när du e-posta den till någon eller publicera den på din webbsida. Spara din bärbara formatering genom att välja "File" och sedan "Publicera sidor." Spara filen som en "Single File webbsida (Publicera en kopia) (* .mht)" när du väljer format. Ge din fil vilket namn du vill och klicka sedan på "Spara"; formateringen sparas när du delar din dator med andra.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com