Hur till Redigera fotnoter i Word 2007

January 13

Hur till Redigera fotnoter i Word 2007


Du kan ange fotnoter i Microsoft Word 2007 genom att klicka på "Infoga fotnot" under fliken "Referenser". Microsoft Word infogar automatiskt fotnoter längst ner på varje sida under avgränsningslinjen och numrerar befintliga fotnoter om du infoga nya fotnoter i ordning. Du kan redigera andra aspekter av fotnoterna, inklusive fotnotstexten, plats och numrering.

Instruktioner

1 Välj "Utskriftslayout" från "Visa" -fliken om du inte kan se fotnoterna.

2 Dubbelklicka på en fotnot i kroppen av dokumentet för att gå till och redigera fotnotstexten.

3 Klicka på "Fotnoter" under fliken "Referenser" för att starta Fotnot och dialog Endnote ruta. Ändra talformatet (arabiska siffror, romerska siffror, symboler, etc.), startnummer och numreringsschema (kontinuerlig eller börja om på vissa punkter). Klicka på "Apply" för att spara ändringarna.

4 Öppna Fotnot och EndNote dialogrutan och välj "Fotnot" knappen under "Location." Välj en plats på sidan från rullgardinsmenyn, klicka sedan på "Apply" för att spara ändringarna.

5 Klicka på "Visa Notes" under fliken "Referenser". Klicka på "Fotnot Fortsättning Meddelande" för att redigera text som visas om en fotnot är för lång för att få plats på en sida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com