Hur man skickar en webbsida med Outlook e-post

March 4

Hur man skickar en webbsida med Outlook e-post


Sociala medier och hela webben 2,0 filosofi bygger på möjligheten att dela och kommunikation. För de flesta människor, inte Outlook inte att tänka på när du säger "Sociala medier", men det mångsidiga e-postprogram kan hjälpa dig att dela webbsidor med dina vänner när StumbleUpon eller Facebooks "Like" -knappen är inte tillgängliga. Äldre versioner av Outlook kan du visa webbsidor direkt i programmet, vilket gör dem lätta att skicka; den funktionen har inaktiverats i Outlook 2010, så dra nytta av Internet Explorer "Skicka via e-post" för att skicka en komplett webbsida i Outlook.

Instruktioner

1 Öppna Internet Explorer och navigera till webbsidan som du vill dela.

2 Välj "Skicka via e-post" för att öppna sidan i en ny, utgående Outlook-meddelande: i Internet Explorer 8, klicka på "sida" och sedan "Skicka sida via e-post"; i Internet Explorer 9, tryck på "Alt" och "F" samtidigt, sedan muspekaren över "Skicka" och klicka på "sida med e-post."

3 Skriv in namnet på den önskade mottagaren i "Till" -fältet i Outlook-meddelande. Ämnet är redan fylld för dig, och webbsida visas i kroppen av e-post och även bifogas som en separat fil.

4 Klicka på "Skicka".

Tips

  • Alternativt kopiera och klistra in webbsidans URL i ett utgående Outlook e-post. Hela webbsida kommer inte att skickas, men mottagaren kan klicka på länken och besöker webbplatsen på sin egen webbläsare.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com