Hur spelar jag MP3-format låtar på min dator?

June 15

Hur spelar jag MP3-format låtar på min dator?


Windows Media Player är ett program som låter dig lyssna på musik på datorn. Programmet ingår i Windows, så det finns ingen anledning att installera det. Däremot kan du uppgradera din version genom att besöka Windows Media Player webbplats (se Resurser). Programmet spelar många typer av musikfiler, inklusive MP3, WMV, WMA, AVI, AIFF och MIDI-filer. Du kan också använda den för att spela, rippa och bränna CD-skivor. Använd biblioteket funktion för att skapa spellistor för att enkelt komma åt dina favoritlåtar.

Instruktioner

1 Leta upp MP3-filer som du vill lyssna på.

2 Dubbelklicka på en av filerna och Windows Media Player öppnas automatiskt och börjar spela upp låten. Detta är om du vill lyssna på en enda låt.

3 Klicka på en MP3-fil och håll nere "Ctrl" -knappen medan du välja andra MP3-filer. Högerklicka på en av de markerade filerna och klicka på "Play". Detta lägger alla markerade låtar till "Now Playing" lista i Windows Media Player.

4 Klicka på "Play all" som finns under "Musik Uppgifter" för att spela alla låtar i en viss mapp. Detta är det enklaste sättet att lägga till flera låtar till en spellista i Windows Media Player.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com