Hur man skapar och tryck vykort

June 12

Även om de är i allmänhet mycket billig, behöver du inte att spendera pengar på massproducerade vykort vid pappershandel. Du kan skriva ut dem hemma om du har en bra skrivare, desktop publishing eller bildlayoutprogram, och rätt papper. Kvaliteten på dina vykort beror främst på vilken typ av skrivare du använder. För att få en skarp avslutning som du skulle hitta i en butik, bör du överväga att få en laser färgskrivare. Om dessa vykort bara ska några vänner och familjemedlemmar, bör en ordentlig InkJet skrivare bli bra.

Instruktioner

1 Först, skapa ditt vykort fil. Eftersom United States Postal Service definierar standard acceptabel storlek av ett vykort till högst 4 1/4 x 6 inches, och minst 3 1/2 x 5 inches, kommer vi att arbeta med en standard 4 x 6 tum vykort . Skapa två separata filer i din bildbehandlingsprogram (t.ex. Adobe Photoshop eller Illustrator) storlek på 8 1/2 x 14 inches. Skapa sedan ytterligare två filer storlek på 4 x 6 inches varje-dessa kommer att vara där du designar själva vykort (fram och bak).

2 Välj en bild för att lägga till framsidan av ditt vykort. (Du kan hitta royaltyfria bilder på Dreamstime eller iStockPhoto - se länken nedan under "Resurser").

3 I den andra filen (baksidan av vykort där människor kommer att skriva) placera en vertikal linje i mitten för att separera adress och notera avsnitt. Du kan också lägga till horisontella linjer till höger sida för folk att skriva in mottagarens adress. Lägg en ruta till höger på vykort att utse där stämpeln ska placeras.

4 När den är klar, kopiera och klistra in din färdiga vykortdesign i större 8 1/2 x 14 fil (i Photoshop måste du välja "Kopiera sammanslagna" för att få varje element i din design) fyra gånger och centrera dem så att de alla flush, röra i mitten. När det är klart, bör en fil innehålla fyra exemplar av den främre bilden och den andra filen kommer att ha fyra kopior av ryggen vykort bilden. Det bör finnas en vit kant runt kanterna på filen. Spara varje fil.

5 Köp 8 1/2 x 14 papp lager papper, helst med en glansig sida och en matt (matt) sida. Du kan också användas 11 x 17 papper om du vill spela på säkerhet för att säkerställa att alla dina vykort skrivs ut utan att vara avskuren. Vara säker på att du har en skrivare som kan hantera papper storlek på 8 1/2 x 14 eller större.

6 Fylla på papper i skrivaren så att den främre fotosidan av ditt vykort kommer ut på den blanka sidan. Kontrollera skrivarinställningarna för att se till att det kommer att skriva ut varje sida dödläge i mitten av sidan, annars ryggen och framsidan kan inte matcha upp. Skriv ut framsidan först, sedan ladda det i skrivaren igen och skriva ut baksidan.

7 Vid utskrift, kan du använda en Exacto kniv att trimma utskriften i fyra individuella vykort.

Tips

  • Gör ett par förslag till testutskrifterna för att se till att du placerar dina papper i skrivaren correctly.You kan också köpa 4 x 6 glansiga fotokort och en motsvarande fotoskrivare att göra ditt foto kort. Bara hoppa över steget där du klistra in färdiga 4 x 6 bilder i större 8 1/2 x 14 fil.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com