Hur för att skriva en blogg på Twitter

October 16

Först lanserades 2006, är Twitter en populär social medietjänst som gör det möjligt för användare att skapa korta meddelanden, begränsat till 140 tecken, som kallas "tweets". Ursprungligen tänkt som en mobiltelefon messaging sociala nätverk kan Twitter nås via datorer samt SMS och smart telefon applikationer. Twitter-användare använder tweets för olika syften, inklusive samtal, nätverk, affärsmeddelanden och marknadsföring. Bloggare använder ofta Twitter som en metod för att främja sin blogg och enskilda inlägg till sin Twitter användarbas.

Instruktioner

1 Skapa din bloggpost med hjälp av bloggtjänst som du väljer. Populära bloggar tjänster omfattar Blogger och Wordpress. När du har skapat ditt bidrag, publicera den på din blogg. Din bloggtjänst kommer att ge dig adressen till blogginlägget du just har skapat.

2 Korta webbadressen. Populära URL-förkortning tjänster omfattar bit.ly och Tiny URL (se Resurser).

3 Lägg upp din bloggpost på Twitter. Twitter tillåter användare att få tillgång till sina tjänster via Twitter webbplats eller via tredje part som kallas "klienter".

Att lägga till din blogg via Twitter webbplats, gå till "Vad händer nu?" rutan på hemsidan och ange förkortad URL. Klicka på "Tweet" att publicera tweet.

Att lägga till din blogg via en Twitter-klient, logga in på ditt Twitter-klient enligt kundens instruktioner. Skapa en ny tweet med förkortad URL och sedan publicera.

Tips

  • När du skapar en tweet, se till att inkludera titeln på din post eller kort beskrivning av din blogg. Utstationering bara webbadressen till Twitter är en grundläggande men inte nödvändigtvis effektivt sätt att annonsera din blogg på Twitter.
  • Twitter hashtags är nyckelord med # framför dem och används i stor utsträckning för att hjälpa Twitter-användare att hitta tweets på olika ämnen. Använd Twitter hashtag sökord i din Tweet för att ge publicitet ditt blogginlägg. Till exempel, om ditt blogginlägg tweet handlar om vinterträdgårdsskötsel, lägga till hashtags #garden #winter hjälper andra användare att hitta ditt inlägg.
  • Vissa Twitter kunder finns en automatisk webbadressförkortare. Om du använder en Twitter-klient för att skriva på Twitter, kontrollera funktioner för att se om den innehåller en URL Short. Om så är fallet, kanske du inte behöver det extra steget att förkorta din blogginlägg URL innan du lägger på Twitter.
  • Skyddade Twitter-konton visar bara dina tweets för personer som du redan har tillåtelse att se dina tweets. Om du vill att tweet innehåller ditt blogginlägg att läsas av bred publik som möjligt, antingen överväga bort skydd ditt Twitter-konto eller skapa ett offentligt Twitter för reklam din blogg.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com