Rekommenderade hastigheten för strömmande Netflix

June 6

Rekommenderade hastigheten för strömmande Netflix


Många människor är fans av Netflix levande ström video eftersom du inte behöver lämna bekvämligheten av ditt hem för att titta på en film, och kan få tillgång till ett obegränsat antal titlar för en fast månadskostnad. Om Netflix är en vanlig källa till underhållning för dig, kanske du undrar vad Internet du ska få njuta av det. Överväga flera faktorer och lära sig om hur och varför nätverk hastighet frågor innan du gör detta beslut.

Trådlösa nätverk Hastigheter

Nätverkshastigheter mäts antingen i kilobit per sekund (kbps) eller megabit per sekund (MPBS). En megabit är lika med 1000 kilobit. Dessa villkor ska inte förväxlas med "kilobyte" och "megabyte", som mäter lagringsstorlek, inte hastighet. Hastigheten tillgängliga för dig beror på din Internet Service Provider (ISP). Generellt gäller att ju högre hastighet, desto högre kostnader. Observera att bara för att en viss hastighet annonseras för dig, är det oftast den högsta hastighet du kan få över nätverksanslutningen; din faktiskt hastigheten kan variera beroende på signalstyrka och trafik.

video Streaming

Internet video streaming är en snabbt växande teknik som är tillgänglig från Netflix och andra prenumerationstjänster. Generellt gäller att ju högre Internet hastighet du har, desto högre bildkvalitet du kan se på skärmen. Om din nätverkshastigheten är för låg, kan bilden och ljudet brytas upp, vilket naturligtvis kan påverka kvaliteten på din tittarupplevelse.

Netflix Strömmar

Netflix erbjuder tusentals titlar, varav några är i High Definition (HD). De högsta kvalitet HD-strömmar är ca 4800 kbps. Detta betyder inte att du måste ha en bithastighet på 4800 kbps för att visa video, Det betyder helt enkelt att nätverket måste vara strömmande denna hastighet för att uppnå högsta kvalitet video. I själva verket är nätverkshastigheten ständigt fluktuerande, så kvaliteten på en HD-video kan variera kraftigt när du tittar på den, beroende på din Internetleverantör.

Genomsnittliga nätverkshastigheter

I januari 2011, Netflix släppt data om utförandet av toppInternetLeverantörer. I allmänhet, tjänster som använder kablar tenderar att ge genomgående högre hastigheter än tjänster som telefonbolag som använder telefonlinjer och trådlösa nätverk. De högsta utövande ungefär levererade i genomsnitt cirka 2600 kbps medan de lägsta utövande levererade i genomsnitt cirka 1500 kbps.

rekommendationer

Välj en nätverkshastigheten beroende på hur mycket du vill spendera, liksom kvaliteten på ISP. Om du använder en lägre prestanda ISP baserad på Netflix uppgifter som publiceras, kanske du vill köpa en högre hastighet tjänst. Om du använder en högre prestanda ISP, kanske du inte behöver en högre hastighet tjänst. Observera att typen och kvaliteten på tjänsten får du även kan variera beroende på var du befinner dig. I allmänhet, för högsta kvalitet strömmande du vill ha en hastighet som kan nå 4800 kbps, men om i genomsnitt hastighet ungefär runt 2000 kbps, kommer du att ta emot en ström med en kvalitet som är jämförbar med vad de flesta Netflix kunder i USA har.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com