Ricoh Spc221n Problem

November 23

Ricoh SP-C221N färgskrivare använder toner för att skriva ut på olika typer av medier, såsom tunt papper, kuvert och fotopapper. När du använder skrivaren kan du ha problem med felmeddelanden.

pappers~~POS=TRUNC

Om meddelandet "pappersstorlek mismatch" visas på displayen, gör papperet i facket inte matchar den valda pappersstorleken på skärmen. Om displayen visar "papperstyp obalans" fel typ av media är i facket. "Inget papper" betyder att skrivaren har slut på papper.

funktionella problem

Om en "facket inte upptäckts" felmeddelande visas på Ricoh displayen är det aktiva pappersfacket inte korrekt isatt. Om felmeddelandet "täcka öppna" visas, en av de två skrivare täcker är öppen. "Papper har fastnat" betyder att papperet har matats felaktigt i skrivaren och har fastnat.

Unit Detection Problem

En Ricoh SP-C221N "enhet inte upptäcks" felmeddelandet betyder att den gula, cyan, svart eller magenta tonerkassett sätts in på fel sätt. Det kan också innebära att toneruppsamlaren är felaktigt insatt.

toner problem

En "toneruppsamlaren full" felmeddelandet betyder att flaskan är full och behöver bytas ut. "Ingen toner" anger att svart, cyan, magenta eller gul toner är ute och behöver bytas ut.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com