Hur att driva trafik till din blogg

November 25

Hur att driva trafik till din blogg


Det bästa sättet att driva trafik till din blogg är att skriva bra artiklar om ett ämne som du bryr dig om, och att skriva dem på ett konsekvent intervall. Dessutom finns det ett antal olika sätt att hjälpa potentiella läsare att hitta dig. Det viktiga är att komma ihåg att hålla hög kvalitet i alla kontakter kommer att segra i det långa loppet, och hjälpa dig att bygga en solid läsekrets som hela tiden kommer tillbaka för mer.

Instruktioner

1 Skriv dagligen eller åtminstone konsekvent. Läsarna vill nytt material att läsa och om du ofta ta pauser, är det ett snabbt sätt att förlora en läsarens intresse. Å andra sidan kan för mycket innehåll också köra bort läsare. Du vill inte läsa din blogg för att bli en börda. Kortare, mindre frekventa artiklar som är bättre polerad och mer fullmatad med information är bättre än långa, oöverskådliga dagliga epos.

2 Besök andra bloggar som liknar din och lämna synpunkter. Inte bara kommer du att lära känna de bloggare, men chanserna är deras läsare kommer att besluta att besöka din blogg också. Dina synpunkter måste vara meningsfull och användbar. Uppenbarligen egennyttiga kommentarer som "trevlig blogg du har här. På min blogg på ..." följt av webbadressen kommer att ignoreras. Vad värre är, de kan tjäna ett rykte som en irriterande spammare bland dina mål läsekrets.

3 Gå med Entrecard. Det är ett verktyg för att hitta andras bloggar och reklam din egen blogg.

4 Publicera din blogg. Lägg upp dina nya blogginlägg på MySpace, Facebook och Twitter. Ställ dina blogginlägg som auto-post till Facebook och Twitter med Networked Blogs Application och Twitterfeed. Lägg din blogg länk till din e-signatur och din signatur på alla anslagstavlor som du ofta.

5 Håll en giveaway. Kontakta ett företag som säljer en produkt eller tjänst relevant för din blogg och fråga om de skulle vara intresserade av att nå din läsekrets. Skicka en uppmaning till förebådande sponsorer på din blogg och sociala medier närvaro. Kontakta bok författare och företag som försöker att bygga ett erkännande för sitt varumärke. Var inte rädd för att kontakta stora företag, också: vissa har sponsorprogram som redan har inrättats för att donera produkter för giveaways.

Tips

  • Inte gå Twitter bara för att ställa in ditt blogginlägg till auto-post - ingen kommer att följa dig.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com