Är Skype webbkamera Kompatibel med en Mac?

January 6

Webbkameror används ofta med Internetkommunikation programvara för tvåvägs videokonferenser, eller rådslag för mer än två parter. Mac-användare har möjlighet att använda Skype-program utöver de infödda Mac-program iChat och Facetime; varje program kommunicerar med användare på ett annat nätverk. De flesta USB webbkameror är kompatibla med Mac, även om inte alla Skype-märkta webbkameror är Mac-kompatibla.

Behöver du en webbkamera?

Nya MacBooks och iMac säljs med en intern iSight-kamera, som ligger på toppen av skärmen ram - plast som omger den bärbara skärmen - i centrum. Denna kamera fungerar som videoingång för Skype-programmet, liksom iChat, Facetime och andra program som använder videoingång. Om din Mac har en inbyggd iSight, behöver du inte en extern USB-webbkamera.

Skype-Branded Webbkamera

Olika webbkameror från externa tillverkare har märkt av Skype och säljs via deras butiks eller tredjepartsleverantörer. Deras specifika kompatibilitet beror på tillverkaren och det datum då de gjordes. Om du fortfarande har originalförpackningen eller bruksanvisningen som följde med webbkameran, kan du kontrollera dessa för att avgöra om de är Mac-kompatibel. Annars ansluter webbkameran till Mac USB-port och följ anvisningarna i avsnitt 4 för att testa den.

Skype-butiken webbkameror

Skype erbjuder ett brett utbud av webbkameror genom sin onlinebutik. Skype markerar vart och ett av sina webbkameror med Windows och Mac-ikonen; webbkameror som är Mac-kompatibla är markerade med en solid ikon, medan webbkameror som inte är Mac-kompatibel skärm en nedtonad ikon. Om du vill ha hög-definition (HD) kvalitet video, ta fullständig information om webbkameror du kan överväger, eftersom en del anges som Mac-kompatibel inte erbjuda ett komplett utbud av upplösning på Macintosh datorer.

Kontroll Mac Kompatibilitet

Anslut webbkameran som du vill testa i USB-porten. Öppna ljudinställningspanelen i "Systeminställningar" genom att klicka på symbolen för Systeminställningar i Dock, klicka på ikonen Ljud. Klicka på fliken Inmatnings och se om USB-webbkamera är tillgänglig för ljudingång. Om så är fallet, klicka på ikonen och tala i mikrofonen; Om ljudingången fungerar, kommer du att kunna se volymändringen i ingångsmätaren. Starta Photobooth program för att testa videoingång; Om webbkameran fungerar, ser du live-video i Photobooth fönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2018 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com