Hur ta reda på vem som länkar till din blogg När de gömmer bakåtlänkar

January 16

Länkar från andra webbplatser, eller bakåtlänkar, är viktiga eftersom de driva trafik till din blogg, och de påverkar sökmotor ranking. Sökwebbplatser som Google, Yahoo och Bing analysera bakåtlänkar att bestämma kvaliteten och relevansen av din blogg. Ju mer bakåtlänkar en webbplats har från kvalitet källor, har större fördel är att få en bra ranking för sökordssökningar. Vissa bloggar har tusentals bakåtlänkar, så det är svårt att ta reda på vilka webbplatser som länkar till din.

Instruktioner

1 Sök efter "link: yourwebsite.com" på Google för att visa länkar till din blogg på andra platser. Detta är ett snabbt sätt att se vilka webbplatser som länkar till dig, men bara visar ett begränsat antal bakåtlänkar.

2 Använd Google Webmaster Tools för att visa en fullständig lista över bakåtlänkar. Du måste registrera dig för ett gratis Google-konto om du inte redan har ett. Logga in och klicka på "Lägg till en webbplats" att lägga till din blogg. Skriv webbadressen och trycka på "Fortsätt." Verifiera ägarskap genom att använda någon av de fyra metoder som Google erbjuder. När din webbplats är inställningsprogrammet, välj den från huvudsidan och klicka på "länkar till din webbplats." Du kommer att se en lista med uppgifter om webbplatser som länkar till din blogg, samt en total räkningen på hur många gånger varje webbplats länkar till dig.

3 Använd en webbaserad bakåtlänk checker, såsom Bakåt Watch, för att se din bakåtlänkar. Bakåt Watch är praktiskt eftersom det inte kräver registrering och visar en lista över alla länkar som pekar till din webbplats, men det begränsar resultat till 1.000 länkar. Öppna hemsida anger din blogg webbadress och klicka på "Check bakåtlänkar" för att visa länkar. Resultaten ta flera minuter att ladda.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com