Hur man installerar en Netgear Wireless PC Card

February 17

Hur man installerar en Netgear Wireless PC Card


Trådlös dator, eller PCI är kort installeras i stationära datorer på moderkortet. Netgear trådlös PCI-kort installeras på samma sätt någon annan PCI-kort är installerat. För att installera, behöver du en öppen PCI-kortplats på moderkortet och lite mod för att öppna och installera det trådlösa kortet i tarmar av datorn. Installationen är inte svårt.

Instruktioner

1 Stäng av datorn och ta bort nätsladden från eluttaget.

2 Använd en liten skruvmejsel för att ta bort metallhöljet på din stationära dator.

3 Leta reda på en ledig PCI-kortplats på moderkortet. Se diagram från skrivbordet tillverkare, om möjligt. Hitta diagram på tillverkarens webbplats eller möjligen i din bruksanvisning.

4 Tryck på den trådlösa PCI-kortet i kortplatsen på moderkortet. Var noga med att inte böja eller knäcka kortet, men tryck ordentligt för att säkerställa att kortet sitter helt i facket.

5 Säkra PCI-kortet genom att dra åt fästskruven på fliken metallfäst.

6 Sätt målet på. Om det finns en extern antenn på modell, anslut den till kontakten på utsidan av PCI-kortet.

7 Anslut datorn tillbaka i och slå på den. Sätt i installationsskivan som medföljde PCI-kort eller följa "Guiden Ny maskinvara" som visas när datorn startar upp igen.

8 Konfigurera det trådlösa PCI-kortet för att ansluta till din trådlösa router. Använd antingen installationsskivan eller "Hardware Wizard" i Windows för att ange nätverksnamnet och lösenord.

9 Anslut till Internet med din nya Netgear trådlösa PCI-kort.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com