Lägga till e-post till en Kodak kamera

July 18

Lägga till e-post till en Kodak kamera


När du använder en digital kamera, har du gott om online-program att välja mellan att ladda upp eller skriva ut dina bilder. Men när du väljer Kodak Easyshare, är det enkelt att konfigurera e-post i programmet. När du har en e-set-up i din Kodak programvara, är kameran också ansluten till e-postkontot. Sedan kan du skicka bilder via e-post direkt från kameran och programvaran med Kodak.

Instruktioner

1 Ladda ner din Kodak Easyshare. Detta kommer med din Kodak kamera, eller så kan du köpa den i en butik eller ladda ner den på Kodak plats i avsnittet "Resurser" i den här artikeln. Du kan använda den med någon typ av kamera, inte bara Kodak.

2 Ange din e-postadress till den önskade fältet under installationsprocessen. Klicka på "OK" för att slutföra installationen. Din e-postadress kommer att vara din inloggning för Kodak programmet. Det kommer också att vara e-post via vilken bilderna skickas när de skickas via e-post.

3 Klicka på "Skicka bilder", en länk i det övre högra hörnet av skärmen, eller en länk på en sida som visar ett album eller en enskild bild. Ange vem du vill att e-postmeddelandena.

4 Klicka i rutorna nära de bilder du vill skicka. Klicka på "Skicka" för att skicka bilderna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com