Hur man använder iLock och Digi Translator i Pro Tools

May 20

Denna artikel kommer att lära dig hur man använder iLok och Digi Translator i Pro Tools. Digi Translator är ett program som gör att du enkelt konvertera OMF filer till och från Pro Tools. Detta är en viktig mjukvara för alla som använder Apples Final Cut Pro video redigeringsprogram och vill redigera ljud i Pro Tools istället för att använda Final Cut redigeringsverktyg. Digi Translator fungerar som en bro för att göra filhantering mellan Pro Tools och Final Cut en bris. Men innan du kan börja använda Digi Översättare, måste du först auktorisera din programvara med en iLok USB-nyckel.

Instruktioner

1 Köp en iLok. En iLok är ett USB-minne som rymmer över 150 tillstånd produktlicens. All programvara registrerad med en iLok kommer bara att fungera om iLok sätts in i en ledig USB-port på värddatorn medan programmet körs. Du kan köpa en iLok på några mest onlinemusik butiker, såsom sweetwater.com.

2 Registrera ett användarkonto på iLok.com. Innan du kan auktorisera Digi Översättare programvara med din iLok nyckel, måste du skapa ett konto. Detta konto kommer att inrymma alla dina produktregistreringar. Detta gör det mycket enkelt och bekvämt för dig att använda alla dina registrerade program på någon musikstudio. Bara ta med din iLok USB-minne med dig och du är redo!

3 Ladda ner och installera iLok Software. Du kan ladda ner iLok klientprogramvara på iLok.com. Programvaran gör att datorn kan kommunicera med din iLok.

4 Installera Digi Översättare programvara. När programmet är installerat, en väntande licens sättas in på ditt iLok konto.

5 Logga in på ditt iLok konto och godkänna väntande registrerings licens. En väntande licens insatta på ditt iLock konto när du installerade Digi Översättare programvara.

6 Sätt din iLok nyckeln i en ledig USB-port på datorn.

7 Starta Digi Translator programvara. Din iLok kommer att inse att din Digi Översättare programvara är tillåten. Du är nu redo att använda din Digi Translator programvara!

Tips

  • Var noga med att inte förlora din iLok nyckel. Om du förlorar din nyckel, kommer du inte att kunna använda alla program som är godkänd av iLok. På grund av skenande piratkopiering, är det mycket svårt att få en förlorad iLok ersättas utan att betala en arm och ett ben.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com