Hur kan man förhindra Java uppgraderingar

May 23

Hur kan man förhindra Java uppgraderingar


Java har blivit en av de mest populära programmeringsspråk på Internet och är en favorit av företagens IT-grupper. Det fungerar bra på olika operativsystem; ett Java-program skrivet i Windows fungerar på en Mac. Detta beror på att JRE, Java Runtime Environment, sammanfattar Java-program som gör det möjligt för dem att fungera på samma sätt överallt. Java är installerad med en möjlighet att automatiskt söka efter nyare versioner av JRE och automatiskt ladda ner dem. Dock kan dessa nyare versioner av JRE orsaka problem med äldre Java-program. I dessa fall kan det vara önskvärt att förhindra uppdateringar JRE. I den här artikeln förutsätter att du använder Windows 7.

Instruktioner

1 Öppna Windows Explorer. Hitta katalogen C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre6 \ bin.

2 Dubbelklicka javacpl.exe. Kontrollpanelen för Java visas.

3 Klicka på "Update" -fliken. Avmarkera "Sök efter uppdateringar automatiskt."

4 Klicka på fliken "Avancerat". Klicka på plustecknet bredvid "JRE Auto-Download." Klicka på "Never Auto-Download."

5 Klicka på "Okej."

Tips

  • Äldre versioner av Windows fungerar mycket på samma sätt som Windows 7. Normalt är fliken uppdatering genom att klicka Java i Kontrollpanelen, men Windows 7 är lite annorlunda.
  • Genom att inte söka efter uppdateringar till Java, är du inte bara riskera att förlora nya funktioner och eventuellt förhindra nyare Java-program från att köras, men du också stoppa säkerhetsuppdateringar laddas ned.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com