Vad är Quickbooks Class spårning?

May 26

Quickbooks erbjuder ett komplett sortiment av finansiella mjukvara som du kan använda för att spåra dina egna personliga husgeråd eller affärskostnader. Hemanvändare tycker att klassen spårningsfunktionen fungerar bra för att spåra värdet av antikviteter, kategori sällsynta kryddor eller ens hålla reda på en frimärkssamling. Mångfalden av programvara gör det möjligt att spåra vardagliga objekt eller köra en fullfjädrad företag.

Klass-Grundläggande om spårning

Quickbooks klass spår ger en ofta missförstådd, men ändå kraftfull funktion för att hjälpa dig tilldela specifika identifierare transaktioner. Du kan utföra många funktioner med klass spår. Du måste dock noggrant bestämma hur du vill använda klass spår eftersom det inte spelar bra när du vill använda den för flera ändamål. Till exempel, du normalt inte kommer att använda klass spårning både skilja ditt företag i olika avdelningar och använda den för att identifiera specifika platser i din verksamhet. Om du gör det kan skapa överflödiga rapporter och skapa felaktig rapportering.

kategoriserings Transaktioner

Använd klass spår att identifiera specifika typer av objekt inom ett företag eller för att identifiera värdesaker i ditt hem, om du använder programvara för personligt bruk. Du kan ange platsen för specifika värdesaker i ditt hem och sedan köra en rapport som visar det aktuella värdet för en given rum. Du kan också använda funktionen i din verksamhet för att se hur mycket pengar dina muffins gör i förhållande till dina cookies, eller annan lämplig punkt. Genom att använda klass spår att kategorisera platser eller grupper, får du en bättre förståelse för det verkliga värdet av det segment som du vill spåra.

skapa rapporter

Menyn Rapporter i Quickbooks erbjuder ett enkelt sätt att skapa rapporter baserade på konton, lager och andra aspekter av ditt företag eller hem. Välj "Resultaträkning av klass Rapport" för att visa det totala värdet av alla dina markerade transaktioner. Du kan också använda klasser för att isolera och utesluta objekt så att när du kör "Resultaträkning Unclassified Report" du kan bara visa transaktioner som inte tilldelats en klass. Om du hittar några transaktioner som behöver en tillhörande klass, kan du välja transaktionen och lägga klassen.

Aktivera klass Spårning

Klass spårning ger en användbar funktion som förbättrar detaljer finns i Quickbooks rapporter. Dock måste du aktivera klass spår på och ställa in inställningar för det innan du använder funktionen. Slå på klass spår genom att välja menyn "Redigera" och välja "Inställningar". Välj "Redovisning" och markera "Använd klass Spårning" rutan på fliken Företag inställningar. När du aktiverar klass spårning kan du tilldela en klass när du skapar transaktioner. Du kan även få tillgång till klasslista genom att välja den från rullgardinsmenyn "listor".

disclaimer

Informationen i denna artikel gäller SPCS 2013. Det kan variera något eller avsevärt med andra versioner eller produkter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com