Vad är USB Portable diskettenheter?

May 25

Vad är USB Portable diskettenheter?


IBM ThinkPad USB Bärbar diskettenhet, tillverkad av Lenovo, liknar en extern hårddisk eller annan extern enhet. Den ansluts till en USB-port på IBM ThinkPad laptop och uppgraderar en diskettenhet till en USB-enhet för dator läsbarhet. USB Portable diskettenhet kan användas med Microsoft Windows 2000, Windows Millennium Edition (ME) och Windows 98. USB bärbar diskettenhet levereras med en CD-ROM som innehåller drivrutinsuppdateringar.

Fysiska egenskaper

USB Portable diskettenhet är .65 inches hög, 4,06 inches bred x 5,51 "djup. Det väger .51 lbs och kräver en optimal drift tempererat mellan 39 och 125 grader Fahrenheit. Den läser och skriver 1,44 MB disketten media och 720 KB. Det diskett~~POS=TRUNC levereras med en väska och en USB-kabel.

Kraft

USB Portable diskettenhet kräver inte externa strömkällor såsom batterier eller en adapter. Den drivs enbart från datorns USB-port där den är ansluten. Effektbehovet är en USB-gränssnitt och använder 500 mA eller mindre.

Data

Datakapaciteten för USB Portable diskettenhet är 720 kB eller 1,44 MB (formaterade) och USB-dataöverföringshastighet är i full fart eller 12 Mbps. Dataöverföringshastigheten är 250 kbit (720KB) eller 500 kbit (1,44 MB). Diskettenheten har 80 cylindrar och rotationshastigheten 300 rpm.

Filer och drivrutiner

Cd-skivan med de uppdaterade drivrutiner är en del av det bärbara USB diskettenhet paket. Dessutom, på webbplatsen Lenovo Support (se Resurser), finns det två uppdaterade drivrutiner släpptes den 31 januari, 2001. Den här enheten används endast med IBM ThinkPad bärbar dator och uppdaterade drivrutiner att fler versioner av ThinkPad.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com