Hur ändrar jag språkanvändningen för en Canon-skrivare?

December 23

Hur ändrar jag språkanvändningen för en Canon-skrivare?


Ett felaktigt Canon skrivardrivrutin kan orsaka många problem, till exempel att visa fel språk för skrivarens egenskaper menyer. Du kan ladda ner skrivardrivrutiner för en viss skrivare direkt från tillverkarens webbplats eller använda installationsskivan som medföljde skrivaren när den köptes. Du har möjlighet att välja engelska, tillsammans med andra språk som erbjuds, för menyerna på skrivaren. Beroende på vilken drivrutin du installerade, kommer språket för fastigheter menyn på skrivaren ändras så fort du installera det.

Instruktioner

1 Bläddra till Canon drivrutiner nedladdning webbplats (se Resurser).

2 Välj din skrivare i produktserie avsnittet. Klicka på "Drivrutiner och nedladdningar" för korrekt Canon-skrivare modell i avsnittet "Modeller". En annan öppnas notering drivrutinerna för din skrivare.

3 Dubbelklicka på rätt drivrutin och ladda ner den till din dator. Spara drivrutinen på skrivbordet. Du kan behöva titta på skrivarens bruksanvisning som medföljde skrivaren för att bestämma rätt drivrutin. Se skrivarens handbok om hur man installerar skrivardrivrutinen. Det är olika för varje modell.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com