Så här skannar din dator Thumb Drive

December 21

Så här skannar din dator Thumb Drive


Minnen ge on-the-go tillgång till filer, så att du kan skriva ut dokument från var som helst och ta presentationer med dig för möten. Om du ansluter din USB-minne till andra datorer, men du riskerar att utsätta den för virus, spionprogram och andra skurkar i cyberworld. För att undvika att infektera din dator, installera en fri virus skydd och skanna minne när du ansluter till din dator.

Instruktioner

Med användning av Essentials Microsoft Security

1 Ladda ner Microsoft Security Essentials gratis (se Resurser). hämta sedan "mseautoplay.zip" fil via House of Tech så att du kan konfigurera Microsoft Security Essentials för att skanna minnen (se Resurser).

2 Klicka på "mseautoplay.zip" och välj Unzip för att packa upp filen.

3 Mus-klicka på "msescan.vbs" fil och manuellt dra den till "Den här datorn".

4 Dubbelklicka på "mseautoplay.reg" filen och välj "Ja" på frågan om du vill lägga till den i registret. Klicka på "OK" när du får en bekräftelse.

5 Sätt din USB-minne till en USB-port för att ansluta den till datorn. Vänta tills dialogrutan Spela upp automatiskt att öppna.

6 Rulla ner och välj "Sök efter virus och malware" från alternativlistan för att skanna din minne för virus.

Använda andra fria program

7 Ladda ner ett anti-virus program som du väljer, såsom den fria AVG eller Avira AntiVir (se Resurser). Följ instruktionerna för att installera nya nedladdade program i datorn.

8 Anslut din USB-minne till din PC USB-port.

9 Navigera till "Start", "Program" och välj gratis anti-virus program du har installerat för att öppna programmet.

10 Klicka på programmenyn möjlighet att skanna din enhet. När du uppmanas att välja den minne och inte hårddisken att skanna minne med hjälp av denna fria program.

Tips

  • Kopiera det fria programmet på din minne så att du kan skanna från andra datorer. För att göra detta, gå till "Start", "Program", "Kopiera på datorn" och välj antivirusprogrammet. Öppna minne och programinformationen i flashminnet klistra.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com