Skillnaden mellan bredband och DSL Internet

November 8

Medan shopping för en höghastighetsanslutning till Internet leverantör, kommer du att stöta termer som "bredband", "DSL" och "fiberoptisk." Frågorna är oändliga, och du vill få ett fast grepp innan något beslut fattas. Här kommer vi att beskriva skillnaden mellan bredband och DSL.

Bredband

Bredband är höghastighetsanslutning till Internet som gör det möjligt för dataöverföring snabbare än 200 kilobit per sekund (Kbps) antingen uppströms (från din dator till Internet), nedströms (från Internet till din dator) eller båda.

DSL

DSL är helt enkelt ett sätt att åstadkomma bredband som använder en specifik modem och telefonlinje. Det står för Digital Subscriber Line.

fördelar

Till skillnad från traditionella uppringd tjänst, använder DSL telefonlinje tillsammans med din telefon så samtal inte kommer att blockeras. DSL ger också snabbare anslutning förutom snabbare internet service.

överväganden

I huvudsak är bredband ett mycket allmänt begrepp och DSL är en viss typ av bredband. Bredband erbjuds även via andra typer av tjänsteleverantörer, inklusive kabel och fiberoptik.

providers

DSL tillhandahålls av många telekommunikationsföretag som Verizon och Qwest.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com