Hur man bygger en Small Business Ehandelslösning

December 3

Hur man bygger en Small Business Ehandelslösning


Du bygger ett litet företag e-handel webbplats för att sälja hårda varor (fysiska), mjuka varor (elektroniska nedladdningar) eller onlinetjänster. Internet gör det möjligt att sälja över hela världen, oavsett vilken produkt eller tjänst ditt företag erbjuder; kräver dock din online småföretag webbplats noggrann planering. När du upprättar en tydlig identitet online, en professionell, iögonfallande skyltfönster och en enkel att använda system kundvagn med bergfast säkerhet, är du redo att marknadsföra ditt småföretag e-handel webbplats.

Instruktioner

1 Planera strukturen på din småföretag webbplats. Fokusera på att göra det enkelt för kunderna att navigera din webbplats, för att hitta information och produkter. Skriv en överblick över ditt företag, produkter och tjänster - och deras tillämpning.

2 Köpa ett domännamn från en online registrar. Välj en minnesvärd domännamn - kort, lätt att komma ihåg och företrädesvis en dot-com (.com). Välj ett domännamn som kommunicerar din produkt till kunden - ett namn som blir synonymt med din produkt eller tjänst (ett varumärke). Håll namnet på din webbplats samma som din etablerade offline firma, om möjligt.

3 Välj en e-handel kundvagn eller betalning gateway. Gör en lista över de funktioner du behöver eller kräver innan du kontaktar kundvagnsleverantören. Välj ett program som är lätt för kunderna att använda. Använda en onlinetjänst som PayPal för att eliminera behovet av att köpa ett säkert certifikat eller online konto.

4 Inrätta värd för din online-verksamhet. Ring webbhotell och detalj de krav som behövs för småföretagare och kundvagn, såsom ASP, PHP, eller en MySQL-databas. Välj en värd som har 24/7 service, en publicerad telefonnummer, levande eller online-biljett stödsystem och säkra server alternativ.

5 Installera programvara kundvagn till din server och lägga till produkter och beskrivningar. Testa vagnen s kassasystem för att säkerställa att den är lätt att använda och förstå.

6 Marknadsföra ditt företag genom att optimera dina sidor, skicka din webbplats till sökmotorer och kataloger, med hjälp av online-annonser och e-postkampanjer. Du kan också ställa in affärs sociala medier konton för marknadsföring.

Tips

  • Skriv en sekretesspolicy som anger vad du gör med information som samlats in från kunder.
  • Setup en säker kassasystem för att skydda kundernas personuppgifter.
  • Din URL (Uniform Resource Locator) är unik och informerar kunder som du kan och hur man hittar du på Internet.
  • Många webbhotell kan du dela deras SSL (Secure Socket Layer) certifikat, eller så kan du köpa din egen.
  • Välj en e-handelslösning leverantör som tillhandahåller sakkunnig teknisk support samt installationstjänster.
  • Många e-handelslösningar inkluderar en webbplats design med system kundvagn.
  • När du konfigurerar ett konto, avgöra om du vill bearbeta dina betalningar i realtid (online), manuellt bearbeta dem eller ta emot beställningar via telefon.
  • PayPal-konton inte kräver ett säkert certifikat och är en säker och mindre kostsamt sätt att acceptera kreditkort.
  • Använd domänspecifika e-postkonton för att bygga upp förtroende och en professionell bild.
  • Använd inte gratis e-postkonton som Gmail eller Yahoo! för din verksamhet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com