Hur isär en HP Pavilion DV4

November 8

Hur isär en HP Pavilion DV4


Demontering din HP Pavilion DV4 laptop är ett bra sätt att bli mer bekant med din bärbara dator om du någonsin vill göra uppgraderingar eller behöver genomföra reparationer på datorn. Utföra dina egna uppgraderingar och reparationer är ett bra sätt att spara pengar du annars skulle behöva ge en verkstad för att utföra samma arbete. Men kom ihåg att demontering din HP Pavilion DV4 kan garantin annulleras du köpt med den bärbara datorn.

Instruktioner

1 Stäng den bärbara datorn, koppla kablar eller enheter som är anslutna till den bärbara datorn, vrid sedan den bärbara datorn upp och ned med baksidan av den bärbara datorn närmast dig. Batteriet är placerat i det nedre högra hörnet.

2 Skjut batteri låsa spärren, som ligger ovanför den högra sidan av batteriet, till höger, sedan lyfta och ta ur batteriet. Vrid den bärbara datorn 180 grader.

3 Lossa men ta inte bort de två skruvarna på den vänstra sidan av hårddiskens lock, som ligger i det nedre högra hörnet av den bärbara datorn med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Ta bort locket. Ta bort de två skruvarna på den högra sidan av hårddiskhållaren och en skruv på den vänstra sidan av konsolen. Lyft bort hårddiskhållaren.

4 Lossa skruven i den övre delen av locket till minnesmodulen som ligger i mitten av den bärbara datorn. Tryck klämmorna på kortsidorna av minnesmodulen från modulen, vilket kan göra att höja uppåt. Dra försiktigt ut modulen ur den bärbara datorn.

5 Dra den optiska enhetens spärrhake, som ligger till vänster om hårddiskfacket, ner för att mata ut den optiska från viken längs den vänstra kanten av den bärbara datorn. Ta bort den optiska enheten.

6 Ta bort skruven tre inches ovanför den högra sidan av hårddiskfacket, ta bort skruven i övre vänstra sidan av minnesfacket och ta sedan bort skruven under den vänstra sidan av batterifacket.

7 Vrid den bärbara datorn åt rätt håll igen, öppna bildskärmen och tryck tillbaka så långt som möjligt. Lyft den bakre delen av tangentbordet och dra tillbaka en tum mot skärmen. Lyft tangentbordet och placera den, nycklar ned, framför musen pekplattan. Leta där flatkabeln som ansluter tangentbordet till den bärbara datorn ansluts till den bärbara datorn sedan lyfta upp en del av bandet kabeln på den bärbara datorn som håller kabeln på plats, sedan försiktigt dra ut kabeln. Ta bort tangentbordet.

Tips

  • Bära en jord handledsrem medan du arbetar med HP laptop att förebygga skador orsakade av statisk elektricitet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com