Fördelar och nackdelar med MSN Hotmail

November 16

Fördelar och nackdelar med MSN Hotmail


Elektronisk post har blivit en av de snabbaste och mest bekväma kommunikationsmetoder i vår värld i dag. MSN Hotmail har varit en populär e-posttjänst för nästan 15 år och har miljontals användare över hela världen. Men liksom de flesta produkter, det finns fördelar och nackdelar med programmet.

Översikt

Hotmail lanserades 1996 och har blivit en av världens största e-posttjänster. Idén designades av webb entreprenuers Jack Smith och Sabeer Bhatia och var en av de första program som erbjuds elektronisk post via Internet. Det köptes av Microsoft under 1997 och är fortfarande en produkt av MSN familjen. År 2005 fanns det mer än 200 miljoner Hotmail-användare över hela världen, med sidor som publicerats på 17 olika språk.

fördelar

Liksom de flesta mailtjänster, den största fördelen med att använda Hotmail är att ha omedelbar kommunikation tillgång med vänner, familj och företag över hela världen. Hotmail ger gratis konton till sina användare och har utmärkt spam filtreringsprogram. Du har din egen adressbok där du kan lägga till detaljerad information om dina kontakter och massor av lagringsutrymme. Gränssnittet är lätt att navigera och förstå och skapa egna mappar ger optimal informationshantering. Hotmail har också en funktion som kommer att ansluta till ditt konto i Microsoft Outlook e-post så att du kan även kontrollera dina meddelanden när du är offline. Du kan även importera dina kontakter till din MSN Instant Messenger lista för onlinechatt.

nackdelar

Nackdelarna med att använda Hotmail är få och det är en högt rankade e-posttjänst. Även om du har möjlighet att blockera användare från att kontakta dig, du först har ingen kontroll över vem lägger till dig i sina kontaktlistor. I det förflutna, har konsumenterna noteras att Hotmail-konton inte ordentligt skyddas av säkerhet och rapportera andra användare hacka sig in i sina konton. Men Hotmail strävar efter att ständigt förbättra sina tjänster och åtgärda säkerhetssituationer som uppstår.

Poängen

Den nedersta raden att använda Hotmail handlar om personliga preferenser. Det finns olika e-postleverantörer på webben och varje person har en favorit. Innan du registrerar dig för ditt konto, tar sig tid att forska leverantörer och bestämma vilket som passar dig bäst.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com