Avinstallera och installera Grafikkort

January 5

Grafikkort driva datorns grafiska bearbetnings krav från gör det grafiska användargränssnittet att ge många olika 3D-funktioner för spel. Medan vissa datorer levereras med ett grafikkort inbyggt på moderkortet, många stationära datorer har användaruppgraderas grafikkort. De flesta grafikkort kommer i en AGP eller PCI-E gränssnitt som vanligen används expansionsplatser på moderkortet.

Instruktioner

1 Stäng av datorn. Dra ur ström, bildskärm, nätverk och perifera kablar från datorn. Ta bort datorns lock. Olika fall kräver olika metoder för att ta fallet täcker bort. Vissa använder tumskruvar för att hålla den på plats, medan andra har fönster, frigöringsknapparna och andra typer av fallfästelement. Kontakta tillverkaren av fallet eller dator om du inte kan öppna din dator.

2 Koppla bort strömkabeln från sidan av din nuvarande grafikkort. Skruva kortet ur fodralet och dra ut den med en långsam, bestämd rörelse. Vissa moderkort har en liten spärr för att hålla kortet på plats. Tryck här spärren om det förekommer.

3 Skjut nytt grafikkort på plats. Tryck ner spärren om ditt moderkort har en. Annars, skruva in kortet i kortfästet. Anslut strömförsörjningen till kontakten på grafikkortet. Innan du kan använda alla funktioner på grafikkortet måste du installera drivrutinerna. Installationen av drivrutinen är typiskt av grafikkortstillverkaren på en skiva, men grafikdrivrutiner uppdateras ofta och du kan hämta senare versioner av förarna i många fall.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com