Hur att dölja en enskild Bild på en iPad

January 2

Hur att dölja en enskild Bild på en iPad


När du använder den inbyggda kameran för att ta ett foto med din iPad, kanske du vill dölja bilden från potentiella spioner. IPad är en tablett dator från Apple, och när du tar en bild med det, är bilderna lagras i kamerarullen, som är tillgänglig med kameran och bilderna apps. IPad kommer inte med en infödd förmåga att dölja ett foto, så du kommer att behöva använda en tredje part app för att dölja din bild från nyfikna ögon.

Instruktioner

1 Tryck på "Home" knappen som du hittar under IPAD pekskärm.

2 Tryck på "App Store" -ikonen på enhetens startskärm. Tryck på "Sök" och sedan skriva in ett sökord som "Göm foto" för att hitta en foto gömma app. Tryck på namnet på ett program från sökresultatet, såsom "Hidden HD", "Privat Pics för iPad" eller "PrivateInfo-HD" för att läsa information om hur det döljer bilder på din iPad.

3 Tryck på ordet "gratis" eller priset på foto gömma app. Tryck på "Installera" och sedan in ditt Apple-ID på prompten. De foto dölja apphämtningar och installeras på startskärmen.

4 Peka på ikonen för foto gömma app för att starta den. Tryck på knappen för att ställa in ett lösenord, om appen har denna funktion. Vanligtvis kan du ställa in ett lösenord med en foto gömma app, så att när människor snoka runt och undrar vad appen är för, kommer de inte att kunna öppna sina filer utan att känna till lösenordet.

5 Tryck på knappen för att importera en bild från iPad kamera rulle, sedan på miniatyren av bilden för att kopiera den i appen. Originalfotot kan finnas kvar i kamerarullen, så du bör öppna kamerarullen för att kontrollera att den är borta eller ta bort den manuellt.

6 Tryck på "Home" -knappen för att återgå till startskärmen och peka på "Bilder" -ikonen. Tryck på "Kamerarulle." Miniatyrer av dina bilder visas. Peka på ikonen för den bild som du vill bli av med, och sedan trycka på ikonen papperskorgen längst ner på skärmen för att ta bort det.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com