Hur man sätter in en låt till PowerPoint 2007

November 17

Hur man sätter in en låt till PowerPoint 2007


Du kan lägga till krydda eller själ till någon PowerPoint bildspel genom att lägga till en låt till en bild. Lägga till en låt till den första eller sista bilden kan ge övergångs musik medan människor blir fast eller nästa presentatör börjar ställa upp, samtidigt som du spelar en låt i en hel presentation gör för bra bakgrundsmusik till en serie bilder. Se till att du har rätt att spela någon låt du inkludera i din presentation.

Instruktioner

1 Öppna presentationen i Microsoft PowerPoint 2007.

2 Klicka på bilden i det vänstra sidofältet där du vill att låten att börja spela.

3 Klicka på "Infoga" -fliken.

4 Klicka på nedåtpilen under "Sound" knappen längst till höger. Välj "Ljud från fil."

5 Dubbelklicka på musikfilen från datorn.

6 Välj "automatiskt" om du vill att låten att spela så snart som glidlaster. Välj "Vid klick" om du vill att klicka på "spela" knappen manuellt första att starta låten.

Tips

  • Att spela en låt genom hela presentationen eller del av en presentation, klicka på "animeringar" -fliken och klicka på "Animation". En anpassad animation inställningspanelen visas. Klicka på pilen bredvid musikfilen och klicka på "Effektalternativ." Kontrollera "Efter" och välj den sista bilden som du vill spela låten; om du vill att låten att spela för hela bildspelet, välj den allra sista bilden.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com