Hur man ändrar användarnamn på Twitter

November 14

Hur man ändrar användarnamn på Twitter


Till skillnad från namnet på din födelseattest, ändra ditt namn på Twitter är snabb och problemfri. Om du vill ändra ditt användarnamn kan du göra det när som helst. Den enda haken är att ditt användarnamn måste vara original. Om någon redan använder det namn du vill, måste du hitta en annan eller hålla den du har. Kom ihåg att Twitter handlar om korthet. Även om du kan ha vilket namn som helst som består av bokstäver och siffror som är 15 tecken eller mindre, desto kortare ditt namn är, desto bättre. Om vänner vill retweet dig, kan en lång användarnamn skuren i sina 140 tecken maximala tweets.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Twitter-konto klicka på "Inställningar" kugghjulet formade högst upp på sidan och välj "Inställningar". Din Twitter användarnamn visas högst upp på sidan Inställningar i avsnittet konto.

2 Markera ditt befintliga användarnamn och sedan skriva ett nytt namn på sin plats. Om detta användarnamn är upptaget, kommer du få ett rött meddelande bredvid "Användarnamn" fältet talar om att namnet är inte tillgänglig. Om användarnamnet är tillgängligt får du ett meddelande i grön stilsort bredvid "Användarnamn" fältet talar om att gå vidare. Om ditt första val i namn är inte tillgänglig, experimentera med smärre skillnader, till exempel en extra bokstav eller ett understreck mellan ord, tills du får den gröna klartecken meddelande.

3 Rulla ned till botten av "konto" när du är nöjd med din nya Twitter användarnamn och klicka på knappen "Spara ändringar". Efter några sekunder visas ditt nya användarnamn på din kontoprofil och förutom alla dina tweets.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com