Hur konvertera MV4 till AVI

August 15

Om du har några MV4 videofiler som du vill kunna spela på andra en en iPod-enheter eller på datorn i ett annat land än QuickTime-program, kan du konvertera MV4 till en AVI videofil. AVI-filer är högkvalitativa videofiler som är allmänt kompatibel med en mängd olika enheter och program. För att få din MV4, som är allmänt känd som en M4V fil till omvandlare AVI du behöver en video-omvandlare program. Any Video Converter är en video omvandlare som är gratis att använda och kan snabbt konvertera dina filer till AVI.

Instruktioner

1 Gå till Any Video Converter webbplats (se Resurser). Ladda ner och installera Any Video Converter till datorn. Detta är ett gratis program så att du inte behöver betala för det.

2 Öppna upp Any Video Converter program på datorn. Markera de filer du vill konvertera till AVI genom att klicka på "Lägg till video" i verktygsfältet.

3 Välja en plats för de nya AVI-filer. Gör detta genom att klicka på "Output Folder" -knappen på nedre vänstra panelen och välj en destination för de nya AVI-filer på datorn.

4 Konfigurera din utdatafil som AVI-format. Välj bara AVI från rullgardinsmenyn med "profil" för att ställa in typ av fil.

5 Konvertera till AVI genom att klicka på "Koda" i verktygsfältet. Statuskolumnen uppdateras när filer konvertera, med en pop-up-skärmen så att du vet när alla filer har konverterats. Klicka på "OK" och du kan börja använda den nya AVI-filer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com