Hur man skicka ditt CV på Dice

January 23

God sikt av ett CV förbättrar avsevärt chanserna att få en intervju samtal. Internet har många arbetsplatser och portaler för att hjälpa kandidater göra sina meritförteckningar tillgängliga för rekryterare. Olika platser, visar dock olika resultat med de flesta ger dålig eller genomsnittlig respons. Men vissa arbetsplatser ger positivt svar. Dice tillhör den senare kategorin av jobbportaler. Här är hur du kan skicka ditt CV på Dice.

Instruktioner

1 Gå till Dice webbplats och få registrerade om du inte har en Dice-konto. Medlemskapet är gratis och snabb, vilket ger tillgång till flera funktioner som hjälper kandidater som söker anställning.

2 Logga in på ditt konto.

3 Klicka på "MyResume" för att nå det avsnitt där du kan skapa nya eller redigera befintliga återupptas. Alla befintliga återupptar listas i "Available" återupptar: listrutan i slutet på sidan. Denna listruta förblir tom tills du har skrivit åtminstone en CV.

4 Rulla ner och klicka på "Skapa" för att skapa ett nytt CV.

5 Ange specifik information genom en rad former. För det första, "Contact Data" formulär där du ge kontaktinformation, inklusive ditt namn, adress, telefon- och faxnummer. Här är du också skyldig att ange ett namn för ditt CV. Tänk på en lämplig återuppta namn innan de ger en.

6 Använd formuläret för att ge någon ytterligare information som du tror kan stödja ditt CV. Alla fält som är markerade med en asterisk (*) indikerar obligatoriska uppgifter.

7 Klicka på "Nästa" efter att nödvändiga uppgifter. Webbplatsen visas inte nästa formen tills du ger all nödvändig information.

8 Den nya formen samlar bakgrundsdata som är relevanta för din utbildning, arbetsgivare du senast arbetade med (eller för närvarande används med) och vilken typ av arbete du var / är involverad i.

9 Vidare, från den förteckning som väljer alternativet att ange ditt arbetstillstånd status i USA.

10 Välj antal praktik år och information säkerhetsprövning. Liksom i den tidigare formen, alla fält är markerade med en asterisk (*) indikerar obligatoriska uppgifter du måste ange. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

11 Nästa formen samlar in information om den position du är intresserad av. Ange titel eller position du önskar, från vilket datum du är tillgänglig, och valfri plats.

12 Välj lämpliga alternativ om du är öppen för att flytta och distansarbete.

13 Ange mängd reser du är villig att göra i det nya jobbet.

14 Välj önskvärd ersättning från den medföljande listan. Detta fält är frivilligt och kan du också meddela arbetsgivaren att du är öppen för förhandlingar. Välj en årlig ersättning om du är villig att arbeta som en permanent heltidsanställd och / eller välja en timtaxa om du vill arbeta på kontrakt.

15 Välj vilken typ av anställning - heltid, deltid eller kontrakt -. Du är intresserad av Klicka på "Nästa" för att gå till nästa formen.

16 Visas på skärmen är "Skills Inventory" form, där du väljer den kompetens mest lämpade för önskat jobb.

17 Använd "Lägg till en Skill" för att lista alla relevanta kunskaper. Webbsidan visar en lista över färdigheter kategoriseras alfabetiskt. De börjar med A och B är noterade som standard. Knappar förutsatt hjälpa dig få tillgång till de återstående expert.

18 Välja en färdighet från listan visar den i "Skill" rutan. Efter att ett urval, använd "åren använt" -fältet att välja det antal år du har övat skicklighet. Slutligen, välja ett år från "Year senast använda" lista för att ange den tid då du senast använde valda skicklighet. Klicka på "Spara Skill" för att spara val.

19 Sparade färdigheter visas i "Skill Sammanfattning" i formuläret. Varje färdighet du välja och spara läggs till listan över dina kunskaper. Klicka på "Nästa" för att visa CV formen.

20 Du kanske har skapat ditt CV med hjälp av ordbehandlingsprogram som MS Word. Använd den återuppta att skriva in sin HTML eller textversionen i visst område i CV form. Alternativt, om du har laddat upp ditt CV på annat håll, kan du ange webbadressen till webbplatsen i "Befintliga återuppta URL" textrutan ligger mot slutet av webbsidan.

21 Klicka på "Nästa" för att flytta till nästa formulär där du måste välja sökningen status i ditt CV. Enligt dina önskemål, välj en av de tre radioknappar som tillhandahålls. Standardvalet säkerställer att maximal besökare se CV.

22 Klicka på "Nästa" för att granska den information som lämnats. Det är där du se alla detaljer du angav tidigare i separata former. Gå igenom sektionerna försiktigt och använd länken "Redigera" för att göra ändringar i de fall det är ett misstag eller om du vill ge olika information.

23 Granska ditt CV för att se hur det ser ut till potentiella arbetsgivare. Gör ändringar om det behövs. Klicka på "Finish" när du är klar.

Tips

 • Innan du postar CV på Dice, se till att du har en slutlig kopia av ditt CV. Du kan använda MS Word eller något annat ordbehandlingsprogram att göra det.
 • Sajten uppmanar dig att logga in om från början du fortsätter att publicera CV utan att logga in.
 • Den "Föregående" -knappen på blanketterna kan du komma åt, granska eller ändra information in tidigare.
 • När du väljer färdigheter i "Skill Inventory" form, först välja alternativ är mest relevanta för det jobb du söker. Senare, välja alternativ som kan vara indirekt relaterade och är viktigt att ange den breda erfarenhet och förmågor du besitter. Gå igenom hela listan av alfabetiskt ordnade färdigheter för att göra det.
 • Se till att all information du ger är korrekt, både när det gäller fakta och språk.
 • Granska återupptas innan den tillgänglig för potentiella arbetsgivare. Be din sambo eller vänner att granska den för att få en uppfattning om hur det skulle kunna uppfattas av läsarna.
 • Webbplatsen begränsar återuppta utstationering i avsaknad av medlemskap eller en lyckad inloggning.
 • Viss information du lämnar är tillgänglig på alla återupptar inklusive de som klassificeras som konfidentiell. Webbplatsen markerar lämpligt alla sådana områden. Var säker på de uppgifter du ger på dessa områden.
 • På "Skill Inventory" sida, måste du välja minst en färdighet. Webbplatsen kan du ange upp till 20 färdigheter.
 • Se till att ditt CV har inga stavfel för ens en enda felstavat ord är tillräckligt för att göra den blivande arbetsgivaren klick bort från ditt CV.
 • Dice håller en CV gäller för en viss varaktighet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com