Hur man bygger en CD Dupliceringsapparaten Tower

December 4

Hur man bygger en CD Dupliceringsapparaten Tower


En CD dupliceringsapparat torn är en anordning som används för att göra ett antal kopior av samma CD på samma gång. Detta är en process som normalt skulle ta timmar med en vanlig dator men tar stunder med en duplicering torn. Normalt är dessa enheter köps i butik och ansluta direkt till en dator som du redan har. Men genom att använda en reserv gammal dator du har kringspridda och genom att köpa bara några ytterligare delar, kan du bygga din egen CD duplicering torn.

Instruktioner

1 Hitta en billig, äldre dator. Detta kan vara en som du har sedan ersätts med en ny modell och har ingen användning för eller som du köper på en loppmarknad. Det enda som behövs för att ha är ett moderkort, hårddisk och expansionsfack för att lägga CD-enheter till.

2 Köpa en CD-ROM-enhet och så många CD-RW-enheter som du kan passa in i datorns hölje. Ansluta dessa enheter till fall genom att öppna upp, att skjuta enheterna i expansions vikar och ta oanvända band kablar som är anslutna till moderkortet och ansluta kablarna i ryggen på var och en av enheterna. Skruva enheterna på plats så att de inte glider runt under bränningen.

3 Köpa och installera Nero. Nero är ett datorprogram gjord för att ha bränt flera typer av tomma media, inklusive CD-skivor. Nero är anmärkningsvärt i detta fall för sin förmåga att bränna till flera enheter samtidigt. Du kan köpa Nero i en elektronikaffär (Best Buy) eller på programmets hemsida.

4 Placera CD som du vill kopiera i CD-ROM-enheten och fylla CD-RW-enheter med tomma CD-skivor. När detta är gjort, öppna Nero. En del av installationsprocessen är att sätta en Nero ikon på skrivbordet, så enkelt hitta ikonen och dubbelklicka på den.

5 Berätta Nero du vill göra en CD kopia. När programmet startar upp, en guide visas, som är en förenklad version av programmet som ger dig snabb tillgång till de mest grundläggande alternativen. Klicka på knappen som säger "CD Kopiera". Nero kommer att läsa alla dina enheter och inse att en innehåller en skiva med data och resten fylls med tomma CD-skivor. Klicka på "Skriv" -knappen, och Nero kopiera din CD på var och en av CD-RW-enheter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com