Mozilla Thunderbird låter mig inte Svara på e-post

November 26

När du inte kan svara på e-postmeddelanden via Thunderbird e-postklient, först kontrollera att du kan ansluta till Internet. Om du inte kan ansluta till Internet, har du identifierat problemet, eftersom tillgång till Internet krävs för att skicka meddelanden. Kontakta din Internetleverantör för att felsöka Internet anslutningsproblem. Annars fortsätter felsökningen.

Fastställa orsaken

När du svarar på Mozilla Thunderbird e-post misslyckas, är ett felmeddelande genereras. I de flesta fall, berättar felmeddelande du exakt vad problemet är. Till exempel, om felmeddelandet säger "Överskriden maxgräns" Det är en indikation på att den person som du försöker svara på har en full brevlåda, och kan bara ta emot nya meddelanden efter att han tar bort en del av sina gamla meddelanden. Om felmeddelandet säger SMTP Relay, är det en indikation på att e-postservern inställningarna inte stämmer överens med kraven på din ISP.

Isolera problemet

Isolera problemet att bestämma om den endast avser ett enskilt meddelande eller alla meddelanden. Om du har problem med att svara på eller skicka alla meddelanden, och du använder en dator e-postklient, prova att skicka eller svara på meddelanden från e-postleverantörens WebMail portal. Om du kan svara på och skicka meddelanden med webmail portalen, men inte via din e-postklient, kolla inställningarna för Thunderbird e-postserver. Om du inte kan svara på eller skicka e-post från e-postleverantörens WebMail program, kontakta din tjänstleverantör för ytterligare felsökning.

Kontrollera e-postserver

Att kontrollera e-post serverinställningar i Thunderbird, öppna e-postprogrammet. Klicka på "Verktyg" och "Kontoinställningar" i det övre navigationsmenyn. Klicka på din e-postkonto från den vänstra sidopanelen för att expandera undermenyn nedanför. Klicka på "Utgående server" från undermenyn. Välj ditt e-postkonto från listan. Klicka på "Redigera". Den "Server Name" och "Port" måste matcha utgående serverinställningar och port krävs av din Internetleverantör. Till få server- och portinställningar, kontakta din ISP eller besöka "Support" i din ISP: s webbplats.

Börja från början

Om du fortfarande inte kan svara på meddelanden, återskapa ditt e-postkonto från scratch. För att göra detta, klicka på "Verktyg" och "Kontoinställningar" från Thundernavigeringsmenyn. Klicka på din e-postkonto från den vänstra sidopanelen. Klicka på "Konto Åtgärder" (nedre vänstra sida). Välj "Ta bort konto". Klicka på "Konto Åtgärder" igen. Välj "Lägg till e-postkonto." Då slutföra e-postinstallationsguiden för att ställa in ditt e-postkonto. Innan du tar bort ditt gamla e-postkonto, backup och spara viktiga e-post till din hårddisk eller extern flash-enhet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com